1. Miks nii nukker?

Mees, kes sind armastab, teeb kõik selleks, et sa nukker ei oleks. Teeskle, et sul oli halb päev — vaata, kuidas ta käitub. Kas tal on ükskõik või tuleb ta sind lohutama?

2. Ta jätab asju meelde

Ei saa salata, mehed unustavad pea kõik asjad ära — olgu selleks siis aastapäevad, sünnipäevad, õhtusöögid või kõik muu, mida nad oluliseks ei pea. Palu oma mehel jätta meelde mõni sinu jaoks väga oluline asi ning kontrolli paari päeva pärast, kas ta ikka mäletab. Kui jah, siis hoolib ta sinust tõeliselt!

3. Usaldus

Mehed ei ava end lihtsalt. Nad on müstilised ja saladuslikud. Kui ta räägib sinuga asjadest, mida ta kellegi teisega ei aruta, siis oled õnnega koos!

4. Inetu pardipoeg

Ta ei tee teist nägugi, kui sind hommikul sassis juuste ja meigita näeb. Sa ei pea tema jaoks end üles lööma.

5. Toeks ka haiguse ajal

Mees, kes sind armastab, teeb kõik selleks, et sa terveks saaksid. Ta muretseb sinu arstiaegade ja enesetunde pärast vahetpidamata.

6. Puhkus

Planeeri sõpradega mõni tore puhkus ja küsi oma mehelt, kas ka tema oleks valmis teiega liituma. Kui ta tahab tulla ning ka paar enda sõpra kaasa võtta, siis võid kindel olla, et ta otsib midagi tõsist ja pikaajalist.

7. Kohtumine vanematega

Mitte ükski mees ei vii koju naist, keda ta ei armasta! Kas sa oled tema vanematega juba kohtunud?

8. Avalik kiindumuse näitamine

See ei tähenda seda, et te peate teismelise kombel pargipingil teineteise nägusid ära sööma. Kui su mees julgeb sulle ka avalikult armastust avaldada ning kiindumust üles näidata, siis võid tema peale kindel olla.

9. Aeg teile kahele

Meestel on raske enda kiirest päevaplaanist leida aega lihtsalt niisama olemiseks. Kui ta aga selle aja leiab ning selle sinuga veeta otsustab, siis on teie suhe tugev ja püsiv. Ta armastab sind!

Allikas: iDiva