Sõprade puudumine: mehi tõmbab nende naiste poole, kellel ka lisaks kõigele muule elav sotsiaalelu on. Sõprade olemasolu näitab, et inimestele meeldib sinuga koos aega veeta. See on potentsiaalse partneri jaoks väga ihaldusväärne.

Liigne sõnumineerimine: meeste jaoks on sõnumid midagi sellist, mille abil lahendada ära kiired logistikaküsimused ja samuti ei sõltu nad neist niivõrd palju kui õrnem sugupool. Seega pea piiri, ära ehmata oma silmarõõmu liigse sõnumite saatmisega ära. Ta ei jaksa sulle vastata ja pigem peletab see teda eemale.

Huvidepuudus: meestele meeldivad naised, kes elavad oma elu kirglikult — naised, kes on leidnud midagi, mida nad armastavad ja selle oma hobiks teinud. Nii on võimalik ka ühiseid jututeemasid leida ja ehk teineteisele uusi hobisid tutvustada.

Titajutt: otsa-nummi-nunnukene! Ei! Lõpeta ära, ära räägi nii.

Liigne omandivajadus: lase tal ometi natukene ka omaette olla! Nii pea, kui mees tunneb, et sa oled talle mingid päitsed pähe pannud ja üritad teda ohjes hoida, muutub teie kahevaheline suhe ka pingeliseks.

Teiste naiste klatšimine: see, kui sa teisi taga räägid, ei tõsta sind kellegi silmis kõrgemale. Ainitigi siis veel selle silmis, kellele sa kõigest väest meeldida üritad. Pigem mõjub see eemaletõukavalt.

Draamakuningannana käitumine: kui sa tekitad paanika või suure skandaali millestki, mis seda tegelikult ei vääri, siis oled sa draamakuninganna. Kellelegi ei meeldi sellised inimesed. Sääsest ei ole vaja elevanti puhuda.

Liiga kiiresti suhtesse kiirustamine: ära pressi end peale. Muidugi on see meeldiv, kui teist pärast kohtinguid ja sebimist ka tegelikult asja saab, kuid siiski ei tohiks selliste asjadega liialt kiirustada. Lase asjadel omasoodu areneda.

Liigne jagamine: ta ei pea teadma, miks su ekskutt voodis hea oli. Jäta see enda teada.

Kamandamine: tema ema kamandas teda väiksena juba piisavalt. Liigne näägutamine tuletabki talle seda kõike meelde ja nii muutudki ebameeldivaks kaagutajaks, kelle eest pigem põgeneda tahaks.

Eeldus, et tema maksab kõik: ära kunagi arva, et mehed on loodud siia maailma selleks, et naiste kõik arved tasuda. Paku alati, et võid ka ise maksta. Nii näitad, et ei ole järjekordne raha tagaajav tibi.