Me mäletame kõike
Kuigi teinekord võib see olla tülikas — näiteks siis, kui mees on midagi meie jaoks olulist unustanud (näiteks kinganumber) ja sellest võib tõusta kergemat sorti riid, on mehele meie suurepärane mälu väga mugav. Neile meeldib, et mäletame iga väikest detaili vestlustest. Niimoodi võivad nad alati meilt vajalikke asju üle küsida.

Mees haige? Hakkame teda nunnutama!
Oled ehk isegi märganud, kui kiiresti võib mees “ära kustuda”, kui tal on köha või nohu. Ja nõnda ta nukrutseb voodis ja haletseb iseennast. Seetõttu on ta väga tänulik, kui pöörad talle tavalisest rohkem tähelepanu ja kannad tema eest hoolt. See näitab, et armastad ja hindad teda.

“Kallis, kas sa oled näinud mu …”
Mees ei pea seda lauset lõpetamagi — me teame, mida ta otsib. Ja mis veel parem, teame ka selle asukohta.

Me oskame end hästi väljendada
Mehele võib enda tunnete väljendamine olla väga keeruline. Kuidas sa ikka ütled kallimale, et teda armastad? Seetõttu hindab ta seda rohkem naise oskust end suuliselt väljendada. Ja öelda alati seda, mis sobib mingisse hetke kõige paremini.

“Ah, kui hästi sa lõhnad!”
Kummaline, eks? Aga mees jumaldab su lõhna ja naha pehmust. Isegi kui ta seda ei ütle.

Me oskame kuulata
Jah, nii lihtne on enda mehele taas muljet avaldada. Lihtsalt kuula teda! Üldjuhul pöördubki mees enda muredega alati pigem naissoost kui meessoost sõbra poole, sest peale selle, et naised on head kuulajad, oskavad nad ka nõu anda.