1. “Ma armastan sind”

Isegi kõige kõvem mees sulab, kui ta unelmate naine talle armastust avaldab. Polegi nii tähtis, kas see tuleb sõnumina, e-mailis või kõrva sosistatuna — see toimib!

2. “Ma hindan seda, mida sa teed”

Mehed tahavad end suurte ja tugevatena tunda ning neile meeldib teadmine, et nende panus pereellu on väga oluline. Kui mehe panust vähendada või talle ette heita, et ta ei tee piisavalt, hävineb tema enesekindlus. Nii et komplimendid ja kiitus meie raske töö ja pingutuse kohta on vägagi teretulnud.

3. “Sa oled parim (isa/peika/abikaasa/jne)”

Asi ei ole niivõrd ego kõditamises, kui austuse ja imetluse väljendamises sõnades. See kompliment annab mehele kindluse, et ta on oma põhikohustuse ehk pere ja kallima eest hoolitsemisega hakkama saanud.

4. “Ma hindan seda, et kaitsed mind!”

Mehed tahavad end tunda suurte ja tugevatena ja eriti oluline on see, et kallim tunnustaks ja näeks seda!

5. “Ma austan sind”

Mehele meeldib teada ja tunda, et naine, keda ta imetleb ja armastab, armastab ja imetleb teda samamoodi.

6. “Sul on vaba õhtu, mine ja tee, mida ise soovid”

Pole midagi paremat sellest, kui saad kogu kohustustekoorma hetkeks õlult raputada ning nautida vabadust ja lihtsalt olla. Kui kallim pakub sellise variandi välja, paisub mehe süda uhkusest ja armastusest ning ta on lihtsalt piiritult uhke selle üle, et on endale nii ägeda naise krabanud.

7. “Sa näed hea välja”

Mehed on oma välimuse osas täpselt sama ebakindlad kui naised ning nad vajavad kiitust ja komplimente oma riietuse, soengu ja stiili kohta täpselt sama palju kui naised. Paar head sõna siis, kui ta on end pikalt valmis sättinud ja välimuse kallal vaeva näinud, tõstavad ta kõrgustesse!

8. “Ma kuulan sind”

Meeste ja naiste suhtlusstiil on kardinaalselt erinev. Naine tahab rääkida, mees eelistab kõigepealt mõelda ja siis öelda. Seetõttu vajab ta enda avamiseks ja tõsiste teemade tõstatamiseks väikest julgustust. Laused nagu “ma kuulan sind” või “ma olen valmis kuulama, kui sa tahad rääkida” annavad talle vajaliku tõuke ja kindluse, et sa oled tõesti huvitatud sellest, mis tal öelda on.

9. “Aitäh”

See lihtne fraas on teinekord võimsam ja suurem kui miski muu. Kui sa miskit muud öelda ei söanda või ei taha, siis “aitäh” parandab peaaegu kõik haavad. Ja väike vihje ka: mida rohkem sa meest kiidad ja tänad, seda suurema rõõmuga ta järgmine kord sama asja kordab.

10. “Ma usaldan sind”

Kellegi kätte oma elu usaldamine on ülim ja hea paarisuhte alustala. Teada, tunda ja kuulda, et kallim usaldab sind ning on valmis sulle pimesi järgnema ja sinu kätte oma elu andma, on parim tunne maailmas.

Allikas: Power of positivity