1. "Loomulikult, ma tahan täiega täna X-Meeste filmi vaatama minna!"

Suhte üheks aluseks on võime jõuda kompromissini. Seda ka selles osas, milliseid filme te koos vaatamas käite. Isegi kui su mees teab, et koomiksifilmid pole su lemmikud, kutsub ta sind ikkagi endaga kaasa. Kui sa näitad üles entusiasmi, siis pälvid kindlasti tema silmis aasta parima naise tiitli.

2. "Aitäh, et täna õhtusöögi tegid, kallis!"

Kui su mees on otsustanud sind üllatada ja teha sulle õhtusöögi ning menüüs on poolfabrikaadist pihvid ning soojaletist ostetud kartulid, siis kas või teeskle rõõmu! Ja söö isuga! Unusta üheks õhtuks oma dieet, su kallim tahab su eest hoolitseda ja kindlasti mõtles ta parimat.

3. "Mu sõbrannadel on kõik hästi!"

Käisid õhtul sõbrantsidega väljas ja koju jõudes küsib su kaasa, kuidas kõigil läheb? Tea, et ta on sel hetkel lihtsalt viisakas. Ta ei soovi teada pisidetaile, kuidas ühel su sõbrannal keset koosolekut päevad hakkasid või kes keda maha jättis.

4. "Lähme jõusaali, ma kuulsin, et see on tõeline libiidotõstja!"

Tahad, et mees saaks kõhu ümber olevast päästerõngast lahti? Siis võta appi naiselik kavalus ning meelita ta endaga koos trenni.

5. "Ma armastan su ema!"

Isegi kui su mees kurdab alatasa oma vanemate tegemiste ja toimetuste üle, ei tähenda see, et sinul oleks luba sama teha. Las su mees olla veendumusel, et sinu arvates on su ämm parim maailmas. Isegi kui sa tegelikult temaga koos olles oma juukseid peast kratsida tahad.

6. "Oh, ei! Ma ei tahaks kunagi sellises majas elada!"

Selle asemel, et hõõruda oma mehele kogu aeg nina alla, kuidas naabritel on remont käimas ja ilus maja heki taha kõrgumas, valeta parem natuke. Ja pärast seda valet rääkige koos, milline on teie unistuste kodu. Pange paika plaan ja hakage sinna poole ühiselt pürgima.

7. "Mulle tundub küll, et su ülemus ei oleks tohtinud nii teha!"

Kui su mees tuleb pahurana töölt koju ja süüdistab kõiges ülemust, siis sa võid ju mõelda, et ilmselt lasub ka torisejal olukorras mingi süü. Isegi kui sa nii mõtled, siis ära seda välja ütle. Nii kisud ta tuju veel rohkem alla.

8. "Ma googeldasin oma eksi ja mul on tõsiselt hea meel, et meil temaga midagi välja ei tulnud!"

Ja Google andis tegelikult tulemuseks, et su eksist on saanud edukas ärimees koos suure maja ja autoga? Muudab sind natuke kadedaks? Viska need mõtted kohe peast! Sul on praegu palju parem mees!

9. "Sa oled parim sekspartner, kes mul olnud on!"

Isegi siis, kui ta seda pole. Kui tunned, et ta pole kõige parem, siis arenda ja õpeta teda! Sest siis ta muutub tõesti parimaks, kes sul olnud on.

10. "Muidugi võid oma 10 sõpra siia pokkerit mängima kutsuda. Lõbutsege!"

Jah, see tähendab seda, et ilmselt korjad sa pärast suvalistelt kapinurkadelt õllepudeleid. Jah, see tähendab seda, et terve teie suur köögilaud on mattunud kaartide, kanakoibade ja žetoonide alla. Hinga! Luba talle see üks õhtu!

Allikas: redbook