1. Su eratreener on maailma kõige kuumem mees

Jah, ilmselt on see musklis ja ilusa näolapiga mees tõesti üks põhjuseid, miks sa kolm korda nädalas end jõusaali tema treeningusse vead. Ometi on parem, kui su mees teab, et sa siiski seal ainult rasva põletamise eesmärgil käid. Sa ju ei sooviks elada mõttega, et su mehe sekretär maailma kõige seksikamade jalgadega naine on?

2. Sa ei kannata tema spetsialistist tädi

Meil oli igal ühel klassis see üks tüdruk või poiss, kes igat õpetaja lauset omapoolse kommentaariga rikastada soovis. Ja selle peale terve klass ohkas ja edasi keskenduda üritas. Nüüd on see sama tüdruk su mehe tädi ja ta ei suuda lihtsalt oma suud kinni hoida. Ära ütle oma mehele, et sa tema armsat tädi absoluutselt sallida ei suuda. Hinga paar korda sisse ja välja ning ignoreeri selle naise juttu.

3. Su kehakreem maksab üle 100 euro

Mehed elavad sageli naiste iluvidinate suhtes õndsas teadmatuses. Nad usuvad siiralt, et keha- ja näokreem on üks ja sama asi ning seda saab poest umbes viie euro eest. Ära purusta seda unelmat. Sul on endal nii palju lihtsam.

4. Su sõbrannal on armuke

Sellised saladused on parem enda teada jätta. Vastasel juhul istutad sa tema pähe mõtte, et ka tema võib ju sarnasesse olukorda sattuda. Eriti veel siis, kui see teist juba korra niivõrd lähedalt mööda käinud on. Nii muutubki ta iga asja suhtes skeptiliseks ja lõpuks võib teie suhe täitsa laiali vajuda.

5. Ta uus soeng on jube

Jah, ta näeb välja nagu täielik koolipoiss või siis vastupidiselt meenutab ta sulle üht vanameest, kes moeasjadega absoluutselt kursis ei ole. Küll aga ei tasu seda talle kohe näkku öelda. Mis tunne sinul oleks, kui su mees sulle komplimendi tegemise asemel inetusi lausuks? Tal on ka tunded, ära muuda teda ebakindlaks.

6. Ta sööb nagu siga

Kui su mehele meeldib ka tõelise jõujunni moodi süüa ja ta iga õhtu endale ribisid, kartuleid ja kastet sisse vihub, siis ei tee see sulle loomulikult headmeelt. Asu asja vaikselt kuid järjekindlalt muutma. Küll aga ära tee õelaid kommentaare. Pigem suuna teda tervislikuma eluviisi poole. Kui ta aga sea kombel matsutab, siis selle kohta võid viisaka märkuse teha küll. Nii väldid eelseisvaid piinlikke momente restoranides või kohvikutes.

7. Sa ei ole vihane

Kuigi tegelikult oled. Miks valetada? See ei too kasu mitte kellelegi. Pigem ainult süvendab teievahelist konflikti. Lihtsam on asi ära rääkida ja ühiselt lahendus leida.

8. See küll hea ei olnud

Hea klapp seksielus on suurepärase sobivuse tunnusmärk. Kui ta aga ükskord saab hakkama asjaga, mis sulle üldse ei sobi või ei meeldi, siis ära kohe kriiskama pista. Sellistest asjadest tuleb rääkida delikaatselt ja leida selleks õige moment. Ja kindlasti tuleb seda teha nii, et ta ei solvuks.

9. Ta ainult kokutab!

Kui su mees valmistub tähtsaks kõneks ja tema rääkimismaneer sarnaneb paanitsevale põhikooliõpilasele, kes klassi ees ettekannet tegema peab, siis anna talle julgustust. Ära hakka esimese asjana viitama sellele, mis tema jutu juures valesti oli. Too välja positiivne ja anna talle enesekindlust. Nii paraneb ka kogu tervik.