1. “See võib lahutusega lõppeda.”

On juhtumeid, kus ka kõige õnnelikemana tunduvad paarid lõpetavad oma abielu kurva lahutusprotsessiga. Ja see hirmutab. Keegi ei taha abielludes juba lahkumineku peale mõelda, seepärast hakatakse sellepärast kahjuks pabistama juba varem.

2. “Ma kardan, et partneri truuna hoidmine on raske.”

Kindlasti ei arva su kaasa, et sa ei ole truu. Pigem on tal hirm selle ees, et ta muutub sinu jaoks igavaks ning tänu sellele võid sa hakata otsima lõbu ja põnevust kuskilt mujalt. Räägi sellest temaga ja tee selgeks, et oled ainult temale pühendunud.

3. “Ma kaotan abieluga kogu oma vabaduse.”

Kuigi te olete suhtes ja teineteisele truud, siis tundub sõna abielu midagi, mis hakkaks teid just kui rohkem piirama. Kuigi tegelikult on see valearusaam. Te olete samamoodi suhtes kui enne.

4. “Armastus võib ju lõppeda..”

Jah, paraku nii see on. Aga selle peale ei maksa mõelda. Sest kui mõelda sellele, et ehk satub buss avariisse või rong sõidab rööbastelt maha, siis ei saaks me üldse enam elada. Armastus on üks elu osa ja seda tuleks täiel rinnal nautida, mitte keskenduda selle otsa saamisele.

5. “See on mu jaoks tundmatu maa.”

Tõesti, esimene abielu on kõigi jaoks midagi uut. Uutele asjadele tuleks aga minna vastu avasüli. Sest vastasel juhul võib paljust ilma jääda. Jänesed šampust ei joo!