1. "Kena" ei tähenda pikkust
Nunnu nägu ja vormis keha on seksikad nii 170cm kui 195cm pikkuse poisi küljes.

2. Sa ei pruugi olla supermodell, kuid kindlasti tunned end Victoria`s Secreti jumalannana, kui temaga koos välja minnes kõrgeid kontsi kannad.

3. Lühike mees, kes on nõus välja minema temast pikema naisega, on enesekindel ning tal ei ole oma pikkusega seoses komplekse. Tema prioriteediks ei ole välimus ja ta ei soovi iga hinna eest machona näida. Vot need omadused meile boyfriendi juures meeldivad!

4. Napoleoni kompleks ei ole alati halb. Mehed, kes selle all kannatavad, on ambitsioonikad, võimekad ja edasipüüdlikud. Nad suudavad end kehtestada ja austust äratada oma väljanägemisest hoolimata ja see on ju väga äge!

5. Nad näevad voodis rohkem vaeva. Siin ei ole tegu mingi teaduslikult tõestatud faktiga, vaid rohkem külajuttudega, aga paljud naised on kinnitanud, et mehed, kes ei pea end maailma kõige kaunimateks, viitsivad voodis rohkem vaeva näha, uusi tehnikaid õppida ja sind rahuldada. Macho-ilueedid, kes on tähelepanu ja komplimentidega harjunud, tahavad voodis rohkem võtta kui anda.

6. Lühemate meestega kohtamas käimine annab sulle palju suurema valikuvõimaluse. Pikkusekriteeriumi oma nimekirjast välja jättes avaneb su ees lõputute võimaluste maailm. Kasuta seda!

7. Ja parim põhjus on muidugi see, et sina ei ole üks neist pealiskaudsetest ülbiknaistest, kes hindab mehes ainult välimust. Sa ei ole selline, kes arvab, et seksuaalne ja emotsionaalne sobivus sõltub mõnest sentimeetrist ja sa ei võrdsusta oma naiselikkust ja seksuaalsust oma mehe pikkusega. Sa oled naine aastal 2012 ja sa tead paremini!

Loe lisaks: