Koos reisimine

Öeldakse, et võõrale maale sõites saad tõelise pildi sellest inimesest, kellega sa oma igapäeva koos veedad. Tegelikult ei pea see reis isegi välismaal toimuma. Oluline on lihtsalt leida aega, et teha kahekesi koos mõni väljasõit. Romantilised nädalavahetused teineteise seltskonda nautides on ülimalt olulised. Ei mingeid segavaid faktoreid, palun!

Koos naermine

Me kõik teame, et elu on võrdlemisi keeruline ja sellest saab rõõmsal sammul läbi astuda vaid siis, kui sul natukenegi huumorimeelt on. Tehke nalja ja naerge koos, see on parim ravim kõige ebameeldiva vastu.

Kohtingud

See, et te juba mitu aastat koos olete olnud, ei tähenda, et te enam kohtingutel käia ei võiks. Kui võimalik, käige nädalas korra väljas söömas või kinos. Oluline on lihtsalt see, et te teineteise jaoks aega leiaksite.

Ühise eesmärgi nimel töötamine

Olgu selleks siis kaalukaotus või maamaja, vahet ei ole. Õnnelik paar töötab ühiste eesmärkide nimel koos. Seega, rääkige teineteisele oma unistustest ja hakkage nende nimel vaeva nägema. Ja toetage teineteist! Kahekesi ilma eesmärgita kooselu võib kujuneda sarnaseks ühikanaabrite omale. Olete küll koos ühel pinnal, kuid paarile omane sümbioos puudub.

Käsikäes käimine

Intiimsus on iga suhte puhul oluline. Ja see ei tähenda ainult seksi. Lihtne asi nagu käest kinni hoidmine muudab palju. See vabastab teil mõlemal õnnehormoone ning maailm tundub hetkega parem paik.

Allikas: Huffingtonpost