1. Saladuse hoidmine on kurnav

Algul tundub petmine nii äge, põnev ja erutav, sest keelatud vili on ju see kõige magusam. Aga sa ju oled näinud spioonifilme, kus vaenlase poolele infiltreeruda üritav kangelane lõpuks murdub? Nad kõik murduvad, sest topeltelu elamine nõuab meeletus koguses energiat, palju rohkem kui see vallatu suhe tegelikult vastu annab. Oma valede peitmine, uute välja mõtlemine ja sõnumite varjamine viib lõpuks mõistuse peast.

2. Rasedusvastased vahendid on usalduse küsimus

Mehed on rasedusvastastesse vahenditesse iseenesestmõistetvalt suhtunud aegade algusest peale. Pole nende asi, pole nende mure — kondoomi neile kasutada ei meeldi ning naine on see, kes peab võtma pille. Või “asja korda ajama,” kui vahekorral teatud tagajärg peaks olema.

See on ikka päris suur vastutusekoorem, mille nad naiste õlule asetavad. Lisaks: nad peavad olema 100% kindlad, et naine, kellega neil on salajane ja valedel põhinev afäär, ka tõesti neid pille võtab. See usaldus või usaldamatus võib lõpuks olla elu ja surma küsimus.

3. Tänapäeva maailmas ei jää miski saladuseks

Aastaid tagasi oli tõesti võimalik, et mehel oli naise teadmata teises linnas armuke. Nüüd aga elame sotsiaalmeediaajastul, kus absoluutselt kõiki käike dokumenteeritakse kas fotode, check-in´ide või tag`ide kaudu. Su naisel võivad armukesega olla ühised Facebooki sõbrad, armuke märgib sind fotol, keegi kolmas teadmatuses isik paljastab teid koos mingil üritusel… petmine on niigi raske, aga sotsiaalmeediaajastul on praktiliselt võimatu oma salasuhet pikemat aega varjus hoida.

4. Lõpuks tuleb saladus alati päevavalgele

Alati tuleb. Igal juhul. Ka siis, kui oled juba aasta aega edukalt kõrvale hüpanud, tuleb see ühel hetkel ikkagi välja. Mõnikord teevad mehed ise selleks kõik, et vahele jääda, mõnikord juhtub see kogemata. Aga 99% salasuhetest tulevad päevavalgele ja mingil põhjusel tabab see mehi alati väga ootamatult…

5. Petmine ei puuduta ainult teda

See on kõige rängem õppetund, mida mees saab petmisest omandada. Tavaliselt alustavad nad salasuhet ainult iseendale mõeldes: “MINA tahad hellust, MINA tahan armastus, MINA vajan lähedst ja seksi…”

Ja siis, kui truudusetus on paljastatud, avastab ta äkki, kui paljudele ta on haiget teinud. Partner, lapsed, vanemad, armuke, sõbrad… kõik on haavunud, pettunud ja solvunud. Petmine lõpeb alati suure segaduse ja haiget saamisega, ALATI!

Allikas: Your Tango