“Aga mis su eksist sai? Ta oli ju nii tore!”
Pea nüüd veidi hoogu, üks võimalus on, et su sõbranna jäeti maha ja sel juhul ei taha ta kohe kindlasti midagi sellist kuulda. Kui ta aga ise suhte lõpetas, siis paneb selline kommentaar teda otsust kahetsema.

“Ega sa ei peagi ju abielluma. Paljud ei tee seda"
Tõsi, leidub ka neid, kes ei taha abielluda. Kui su sõbranna aga unistab selle ühe ja õige leidmisest, siis hoidu selliste lausete pildumisest. Vastasel juhul jääb talle mulje, et tal polegi erilist šanssi mehele saada.

"Päriselt, ta ei avanudki sulle autoust?"
Palun ära nääguta ebaoluliste asjade kallal. Sõbranna räägib sulle edukast kohtingust ja sina imestad selle üle, et härral polnud lilli kaasas? Ta näitab sulle mehelt saadud flirtivat sõnumit ja sina vihjad selle saatmise kellajale: "Äkki ta oli lihtsalt purjus?"

"Sorri, ma kutsusin ainult paarid"
Ainult paaridele mõeldud üritused on suhet igatsevale naisele nagu sool haavale — ta tunneb end kõrvalejäetuna ja ilmselgelt teeb see ka haiget. Lase tal sõbranna kaasa võtta või palu meestuttavatel vabasid sõpru juurde kutsuda.

“Nii, räägi meile enda pöörastest seiklustest!"
Kui seltskonnas on üks vallaline naine, siis paneb see ta väga ebamugavasse olukorda, kui ta peab kõigi ees oma vallatustest pajatama. Veel hullem on aga eeldada, et tal neid on neid nii palju. Usu, ka vallaline naine tahab teinekord rääkida kokkamisest või aiakujundamisest.

Allikas: RedBook