1. Sa oled kuum! Jah, ka mehed igatsevad ja vajavad komplimente ning tahavad kuulda ja teada, et oma naine neid jätkuvalt ihaldusväärseks peab.

2. Sa oled hea isa! See on üks lause, mida isad tõesti liiga harva kuulevad. Heaks isaks ei tee meest see, et ta suudab kõiki lastega seotud pisiasju meeles pidada (no näiteks seda, kas pojale meeldib rohkem vanilli- või šokolaadijäätis ja millal on lapse parima sõbra sünnipäev), vaid see, et ta on alati olemas! Ta seab lapsed esikohale, mängib ja tegeleb nendega, kuulab, annab nõu ja lohutab, käib laste trenne ja võistlusi vaatamas ning loeb õhtul unejuttu. Vot selline on õige isa. Kiida teda selle eest!

3. Ma olen su üle uhke! Meestele on oluline see, et nad suudaksid perele leiva lauale ja katuse pea kohale tuua. Seetõttu on neile tähtis ka see, et tunnustaksid ka igat töövõitu, ametikõrgendust ja palgatõusu.

4. Sul on õigus. Millal sa viimati oma õiguse taga nõudmisest loobusid ja "võidu" mehele andsid? Seda on tõesti raske uskuda, aga mõnikord on nad tõesti targemad ja mida kiiremini sa seda mõistad, seda lihtsam teil mõlemal on.

5. Kallista mind! Mehed on tegelikult suured kaisukarud, kes tahavad samamoodi hellust ja hoolt nagu naisedki. Su kallim tahab teada ja tunda, et sulle meeldib tema lähedal olla. Ka siis, kui seksiks pole aega ega tahtmist, aitavad kallistused ja põsemusid tal tunda, et ta on sinu jaoks jätkuvalt armas ja oluline.

Allikas: The Stir