Me kõik unistame ideaalsest mehest, kellega saaksime elu lõpuni koos olla ja teineteist õnnelikuks teha, aga enne seda peame elama üle mitmed äraütlemised ja lappima kokku murtud südame, kui selgus, et Härra Õige polnudki nii õige. Selleks, et seda enam ei juhtuks, väldi neid viite levinud viga:

1. Ära lepi kutiga, kes alles otsib end

Ole ettevaatlik, kui kutt, kellega kohtusid, ei käi tööl ja seda ka juhul, kui ta sulle väga-väga meeldib. Sageli on parem hoida sellised mehed sõbratsoonis kuni nad end üles leiavad. Mehel, kes ei käi tööl, on tavaliselt madal enesehinnang ja ta on tõenäoliselt emotsionaalselt katki ning alles otsib enda kohta siin maailmas. Oota kuni ta leiab selle, mida ta armastab ja alles siis vaadake, kuhu teie tee võiks koos viia.

2. Ära eira manipulatsiooni märke

Kui mees ütleb, et ta helistab sulle, siis ta teebki seda. Kui ta lubab sinu jaoks kindlal ajal olemas olla, siis ta seda ka on. Õige mees ei mängi mänge ja kui ta sulle midagi lubab, siis ta ka teeb seda. Mees, kes pidevalt valetab, ei ole sind väärt. See võib vaid muuta sind ebakindlaks, põhjustada ekstreemset ärevust ja sind peast hulluks ajada.

3. Saa aru, kui ta on halb suhtleja

Kirg võib sind ajutiselt pimestada, aga sa ei tohiks kunagi jääda kokku mehega, kellega sa ei saa päriselt rääkida või kes ei jaga oma elu sinuga ausalt ja otsekoheselt. Rääkimine ja kogemuste jagamine on naistele alati lihtsam olnud, aga ka nemad peavad end oma meeste seltskonnas turvaliselt tundma. Ainult sel juhul saab üks suhe toimida.

4. Ära eira tema halba huumorimeelt, vaid põgene kohe

Hoidu meestest, kes võtavad elu liiga tõsiselt ja ei oska selle üle naerda. Mees, kes ei naera, ei suuda ka sind suure tõenäosusega naerma ajada. Aeg lendab koos mehega, kellega sul on koos lõbus ja seda isegi juhul, kui elus tuleb ette raskemaid aegu.

5. Ära lepi keskpärase seksiga

Ära lepi kunagi millegagi, mis ei aja sind ka seksuaalselt hulluks. Paljud naised lepivad keskpärase seksiga mõeldes, et see ongi parim, mis elul neile pakkuda on või mõtlevad, et sellest pole midagi, kui kõik muud asjad suhtes on paigas, aga miski pole tõest kaugemal kui see. Seks on ühe suhte ja ka elu juures üleüldiselt kõige olulisemaid asju ja seda vajadust ei suuda miski asendada.

Allikas: YourTango