Mis siis on need asjad, mis tuleb kindlasti ära visata?

1. Kõik tema asjad

Ükskõik kui mugav on tema T-särkidega öösel magada, need peavad minema! Ja vahet pole, et sa saad ka ise kasutada tema aftershave’i, tema suuloputusvett, tema kingaviksi ja mida iganes — need on tema valitud, tema kasutatud ja alati teda meelde tuletavad asjad. Ära ütle, et sa lihtsalt kasutad need asjad lõpuni, vaid viska need kohe ära. Sa ju tahad ometi kõigest temaga seostuvast vabaks saada? Tahad küll!

2. Madrats

See madrats, kus te koos magasite — sellest tuleb lahti saada. Mõtle, kui palju on tema “osakesi” selle madratsi sees. Ükskõik kui palju sa seda madratsit ka puhastaksid, sa ei saa teda selle madratsi küljest enam ära. Ja me ei räägi ainult füüsilises plaanis, ka tema emotsioonid, tema tunded ja tema sosistatud sõnad on selle madratsi sees. Alles siis saab uus mees su ellu tulla, kui sul on uus, ilma mingi taagata madrats.

3. Asjad, mis on küll sinu omad, kuid teil oli nendega mingi oma tähendus

Näiteks see maal müstilisest metsast, mida te vahel koos voodis vedeledes vaatasite ja unistasite, et saaksite kunagi sinna metsa minna. Või see vaip kamina ees, kus on tema kirehoos maha aetud punase veini plekk, mis enam kunagi välja ei tulnud. Muidugi on raske lasta lahti asjadest, millega on ilusad mälestused ja ega suhteid ei peagi unustama, aga pole vaja meeldetuletust kogu aeg silma all hoida — muidu on oht, et silma alla midagi uut (loe: uut armastust) ei satugi.

Allikas: Elle Decor