1. Püüa hoiduda keemilistest krussidest oma peas
Me ei tea miks see nii on, kuid kindlasse ikka jõudes lõikavad naised enda juuksed maha ja lasevad juuksuril enda pähe kõrvetada keemilised lokid. Ainus, mis selliseid naisi eristab on nende juuksevärv, selja tagant on nad kõik ühesugused. Püüa võimaluse korral seda “vanamutisoengut” vältida ja proovi midagi teistsugust. Sirged juuksed, põnevad palmikud ja krunnid — kõik need on oluliseld kaunimad ja nooruslikumad.

2. Ära peida oma hõbedasi juukseid
Või kui sa seda siiski teed, siis püüa jääda võimalikult loomulikuks. Keegi ei usu, et vanemal naisel ongi loomupäraselt erkpunased või süsimustad juuksed, halvemal juhul võib näha ka lillasid ja kollakasblonde — naine, sa ei peta sellega kedagi.

3. Riietu vastavalt vanusele
Ka vanemas eas võib uusi ja põnevaid rõivaid soetada, sa ei pea jääma kõigi vanade naiste “kohustusliku vormiriietuse” juurde, milleks on pikk seelik, pikk mantel, suur sall ja kulunud kudumid. Kes on öelnud, et pärast keskiga ei tohi enam kirevaid kleite ja kingi kanda?

4. Meik ei ole mask
Kulme ei joonistata süsimusta pliiatsiga, sinine pole ainus värv, mida laugudele panna ja sädelev lilla või erkpunane pole päris see toon, mida igapäev kanda. Jäta need märksõnad meelde ja kõik peaks hästi minema.

5. Flirdi originaalselt
Sellest, kui viimati aktiivselt flirtisid võib olla juba omajagu aega möödas, kuid ka vana koer võib uusi trikke õppida. Et meeldivale härrasmehele meelde jääda, kasuta originaalseid flirdivõtteid. "Sa näed kena välja" ei ole nii tugeva mõjuga kui "Viimati olid mul nii suured liblikad kõhus kui Eesti lipp Vanemuises lehvima pandi." Kui see ei tööta, ütle, et ta on šarmantne nagu sõdur ja sulle meeldivad mundris mehed.

6. Armastus käib kõhu kaudu
Jaga temaga oma aia magusaid maasikaid või küpseta maitsev pirukas metsa alt korjatud kukeseentest.

7. Ole kaval
Meestele meeldib abikätt ulatada ja eriti kasulikuna tahavad end tunda vanemad härrad, kes kardavad, et noored musklis kutid on kõik nende tööd üle võtnud. Kui su auto undab kahtlaselt, lippa esimesena oma südamehärra juurde ja kurda muret. Enne kui arugi saad on ta kõiksuguste metallist viguritega su kapoti all.

8. Kutsu ta jalutama
Jalutamine on hea nii kehale kui vaimule, pealegi annab see suurepärase võimaluse teineteist paremini tundma õppida. Kui ära väsite, istuge pingile ja vestelge maasta ja ilmast - kasvõi sellest, kuidas noorus on hukas ja pensionid naeruväärsed.

p.s. Kui oled veel vanuses, kus suurem osa kortse ja vanema ea haigusi pole sinuni jõudnud, siis on sul veel aega seda kõike ennetada: