1. päev - flirdi!

Flirtiva naeratuse saatmine kenale kutile võib anda sulle märgatavalt enesekindlust. Kui oled usaldusväärses suhtes, võid siiski nõnda süütult flirtida ning tekkinud hea emotsiooni koju oma mehe juurde kaasa viia. Aga hoia pilgud ja naeratused tagasihoidlikud ja lühikesed.

2. päev - maga alasti

Heida öösärk või pidžaama kõrvale ning ära lase millelgi enda ja linade vahele jääda. Alasti magades tunned oma kehaga paremat kontakti.

3. päev - poseeri

Kallimaga seksikate piltide klõpsimine võib olla väga sensuaalne ja ühtlasi lõbus tegevus. Võite olla kergete rõivastega või hoopis alasti.

4. päev - löö end üles

Maniküür, pediküür, vahatamine ja muu, mis sinna juurde käib - see, kui seksikalt sa end oma kehas tunned on ainult sinu teha.

5. päev - leia endale silmarõõm

Me ei mõtle naabripoissi või nunnut töökaaslast. Leia keegi tuntud inimene. Fantaseerimine on vahva ja see on sinu enda mängumaa, kuhu võid julgelt tuua tuua kelle iganes.

6. päev - avalda fantaasia

Jaga partneriga mõnd oma seksikat fantaasiat ja ära unusta detailseid kirjeldusi. Selline enda teineteisele avamine kasvatab lähedust ja usaldust.

7. päev - kanna oma ilusaimat pesu

Selle asemel, et kanda sama vana pesu, peida oma igapävariiete alla seksikaim pesu, mis su kapis leidub. Käies ringi teadmisega, et sind katab seksikas pesu, tunned sa end mitmeid kordi ligitõmbavamana.

8. päev - mine topeltkohtingule

Mõnikord, kui inimesed on juba pikemalt koos on olnud, ei pööra nad enda teineteise jaoks üleslöömisele enam nii suurt tähelepanu. Kui aga minna kohtama koos sõpradega, nähakse pisut rohkem vaeva, rääkimata sellest, et see on lihtsalt väga mõnus ajaviide.

9. päev - avasta endas loomalik külgetõmme

Lõhnad tekitavad meis tundeid, milleks sõnad ja pildid tihti võimelised pole. Kui su kallim on eemal, kanna magades tema T-särki või pese end näiteks tema dušigeeliga. Nii saad mehe lähedust tunda ka siis, kui ta kohal pole.

10. päev - kaardistage teineteise kehad

Joonistage mõlemad eraldi paberitele kriipsujukud ning märkige ära kohad, kus arvate, et teine eriti puudutusi naudib. Seejärel võrrelge oma märkmeid ja avastage teineteises ehk midagi uutki.

11. päev - katsetage uut poosi

Proovige täna midagi uut. Las ta istub näiteks toolile ja sina talle sülle, seljaga tema poole. Paarid jäävad tihti kindlatele poosidele truuks, kuid uutega katsetamine lähendab teid ning ühtlasi võid avastada uusi poose, mis sind erutavad.

12. päev - saada seksikaid sõnumeid

Tänu tehnoloogiale on lihtne ühenduses püsida ja ootusärevust kasvatada. Saada talle lihtne "mõtlen su peale." Kui ta vastab (parem oleks), siis kirjelda täpselt, mida sa mõtled.

13. päev - põgenege

Lõhkuge rutiin, meenutades ja taasluues romantilisi hetki, mis veetsite viimasel ühisel reisil - valmistage näiteks eksootilisi kokteile, mida maitsesite ühisel soojamaareisil.

14. päev - lase keelepaelad valla

Alusta sellest, et ütled talle, kust sa soovid, et ta sind puudutaks ning küta aina juurde. Oled häbelik? Lihtsad "tugevamini" ja "veel" toimivad ka.

15. päev - muuda atmosfääri

Tee oma magamistuba ümber. Vabane paberihunnikutest ja üleajavast mustapesukorvist ning vii jalust ära laste mänguasjad. Muuda oma buduaar ainult täiskasvanutele mõeldud naudingupaigaks, kus sa saad lõdvestuda ja end hästi tunda.

16. päev - lugege erootikat

Avage erootiline raamat ja lugege teineteisele sealt lõike. Sellest võib kujuneda nii naerurohke ajaviide kui ka erutav eelmäng.

17. päev - hinnake mälestusi

Vaadake oma pulmavideot, ühiseid reisipilte või lugege kirju, mida olete teineteisele kirjutanud. See tuletab teile mõlemale meelde, miks te just teineteisega koos olete ja viib teid elevile võimaluse ees üha uusi ühiseid mälestusi luua.

18. päev - tee kingitus - niisama!

Ära oota sünnipäeva või muud tähtpäeva, et näidata mehele, kuidas sa hoolid. Isegi kui kingitus pole romantiline või tähenduslik, näitab see su partnerile, et mõtled tema peale. Samuti tõstad nii tema enesekindlust teie suhtes, mis võib üle kanduda ka magamistuppa ja selle vastu pole sul ju midagi, ega?

19. päev - flirtige Facebook'is

Kirjuta oma mehe seinale mõni armas ja seksikas sõnum. Ärge liiale minge, sest see hakkab siis teie ühistele sõpradele närvidele käima, kuid väike avalik flirt tõstab teis mõlemas ootusärevust, kuni teineteist jälle näete.

20. päev - proovige midagi uut

Võtke tantsutunde või käige mõnes huvitavas restoranis, kuhu te varem sattunud pole - veel parem, kui see on mõne kindla maa köögi oma, millega te kumbki tutvunud pole. Sellised uued ühised katsetamised lähendavad teid rohkem ja annavad uusi ühiseid kogemusi ja jututeemasid.

21. päev - minge esimesele kohtingule

Minge uuesti oma esimesele kohtingule ning ärge unustage ka ebakindlat esimest suudlust autos või ukse ees. Sama plaani järgi toimimine (sama restoran või film, mida esimest korda koos vaatasite) võib teile näidata, kui palju olete koos arenenud.

22. päev - vahetage paika

Seksimine ruumis, mis on mõeldud pigem söögitegemiseks või töötamiseks võib olla väga erutav.

23. päev - võistelge omavahel

Mängige teleka- või lauamänge ja pange ennast proovile. Sõbralik võistlemine tekitab teis mõlemas adrenaliini ja võitjale võib mõelda mõne vallatu autasu.

24. päev - mine Internetti

Ei, mitte uudiseid lugema või Facebook'i. Külasta mõnd naistele suunatud pornolehekülge, mis annab sulle uusi ideid ja inspiratsiooni magamistuppa.

25. päev - riietuge koos

Palu mehel endale riietus välja valida ja tee tema puhul sama. Nii saate aru, mis teineteisele meeldib ja võite avastada midagi, mida te ei teadnudki endale sobivat.

26. päev - veetke päev voodis

Kui teil mõlemal on vaba päev ja midagi pakilist tegemist ei vaja, pole midagi paremat kui teineteise nautimine terve päeva vältel. Lahkuge linade vahelt vaid tualeti või köögi külastamiseks (kuid sööge voodis) ja riided on rangelt keelatud! Nii olete taas nagu värske armunud paar, kellel teineteisest kuidagi küllalt ei saa.

27. päev - armastage avalikult

Ei, me ei pea silmas pidevat avalikku musitamist ja teineteise keha tundma õppimist. Mängige laua all teineteise jalgadega või kinkide kaupluses, kui keegi ei näe, teineteisele üks kuum suudlus.

28. päev - amelege nagu teismelised

Suudelge näiteks diivanil teleka ees, kuid pidage piiri nagu korralikud teismelised: käed pluusi all, kuid pükste peal. Nii tahate teineteist üha enam kuni ei suuda lõpuks enam vastu panna.

Milliste särtsakate nippidega hoiate teie oma suhte värske ja erutavana?

Allikas:redbookmag.com