Kui Te kogusite kõige enam A vastuseid, siis tõenäoliselt olete...

Anti-Bridget:
Te ei ole Bridgeti moodigi, pigem meenutate te tema kamandavat, õnnelikult kihlatud ning kinnisvara otsivat töökaaslast Perpetuat — alati organiseeritud, kõigega kursis ja närvidele käiv. Aga see ei ole teie süü – maailm vajab selliseid hästi kohanenud inimesi, et me ülejäänud saaksime end nendega võrrelda … ja jälle alla jääda.

Kui Te kogusite kõige enam B vastuseid, siis tõenäoliselt olete...

Mitte eriti Bridget:
Aga te olete üsna sarnane Bridgeti sõbrale Sharonile, kes on alati valmis julgustavaks sõnavalinguks. (“Sa oleksid pidanud ütlema, et sa ei ole abielus, kuna oled üksiklane, sa enesega rahul olev, enneaegselt vananev kitsarinnaline idioot”). Sharon on Bridgeti vapper kuri kaksik, kes on avastanud ja vabastanud oma sisemise Paha Tüdruku.

Kui Te kogusite kõige enam C vastuseid, siis tõenäoliselt olete...

Veidi nagu Bridget:
Keegi ei nimetaks teid iial kergemeelseks, kuigi aegajalt te jääte rataste vahele. Te olete praktilise meelega Magda, kellel on nutti, et taibata, et Bridgeti kodus valmistatud õhtusöögist peab paratamatult kujunema katastroof ning kes ilmub õigel ajal kohale, et aidata toitu ära visata, olles eelnevalt pannud kenas restoranis laua kinni. Selle maailma Bridgetid on teietaolistele väga tänulikud!

Kui Te kogusite kõige enam D vastuseid, siis tõenäoliselt olete...

Pigem Bridget kui mitte:
Te olete üsna lähedal tõelisele Bridgetile, aga sügaval südames olete te Bridgeti sõber Jude, kes on alati veendunud, et probleem peitub temas, mitte vääritus partneris/idiootlikus ülemuses/põrguvahist majaperemehes/kelles tahes. Aita-end-ise raamatute ja jutusaadete innuka austajana otsite te vastuseid oma probleemidele väljaspoolt, kuigi isegi Bridget teab, et põhjused peituvad teie sisimas. Samas olete te parim sõber, kes Bridgetil olla võib.

Kui Te kogusite kõige enam E vastuseid, siis tõenäoliselt olete...

Üliväga Bridget!:
Te olete meie vajakajäämiste peegelpilt – valutades südant kaotatud võimaluste üle, samas lörtsides laiskuse ja pelglikkusega olemasolevaid, aga vaadates optimistlikult homsesse. Millal te võtate juhtohjad enese kätte, muutute, saavutate oma soovitud kaalu ja muudate maailma! Me armastame teid teie igavese optimismi, tragikoomiliste pöörete ja suutmatuse pärast rasedustestist õieti aru saada. Teie terviseks!