Ühte trikkidest, mida need professionaalid kasutavad, nimetatakse vabade assotsiatsioonide meetodiks. Selle põhjal on loodud ka alljärgnev põnev mäng.

Kutsume teid lõbustuste parki… Võite kaasa võtta ka sõpru, vastates üheskoos testi küsimustele. Paremaks meeldejätmiseks pange vastusevariandid kirja ja alles siis piiluge allapoole, kus on kirjas tõlgendused.

1. Alustuseks suundute ameerika mägedele.

a) Kas kassa ees rüseleb palju rahvast? Kui kaua võtab teie meelest aega, kuni järjekord teieni jõuab?
b) Teie vagun sööstab kohalt. Mida tunnete kiiruse suurenedes?
c) Mida te hüüate, kui kukute pead pööritama panevast kõrgusest?
d) Kujutlege “ideaalmäge” — mitu tõusu ja laskumist peab sel olema, kas need on järsud või mitte eriti, mitu järjestikust kurvi võiks seal olla? Võite oma variandi paberile joonistada.

2. Pärast järske käänakuid otsustasite teha vaheaja: ostsite seebimullitaja, istusite maha maalilises kohas ning asusite oma lõbuks mulle puhuma.

Millised need välja tulevad ja kuhu lendavad? Mida te püüate teha — lennutada need kõrgele taevasse või puhuda üheks suureks mulliks? Kas teil tuleb plaanitu välja või kannab tuul laiali hulga väikesi vikerkaarevärvilisi pallikesi?

3. Märkasite, et lähedalasuvas basseinis käib dresseeritud loomade etendus. Ostate piletid ning istute esimesse ritta. Üks delfiinidest äratab teie tähelepanu oma mõtestatud, peaaegu et inimliku pilguga. Teie jälgite teda, tema aga vaatab publikut. Mis te arvate, mida ta sellest rahvasummast mõtleb?

4. Nüüd aga “õuduste koopasse”. Istute rongivagunisse, mis viib teid kiiresti vastu elluärganud luukeredele ning õudsetele vampiiridele, kes lendavad igalt poolt kokku teie vere järele. Sel hetkel, kui te pole enam sugugi rahul, et te üldse siia tulite ning teile hakkab näima, et kõik siin on tõeline ning et väljapääsu siit polegi… lühidalt, kõige põnevamal “õuduka” hetkel ütleb keegi nähtamatu teile:

a) Ma tean, kuidas siit välja pääseda.
b) Ära karda, ma olen sinuga.
c) Pea vastu! Ainult veidi ongi veel jäänud.
d) Sa ei pääse siit kunagi välja.

5. Päevavalguse kätte jõudnud, näete telki, kus kaubeldakse suveniiridega. Kuni vaatate postkaarte, astub teie juurde meeldiva välimusega mees ning sõnab:

a) Kas pole imekenad postkaardid?
b) Mida te sellest kaardist arvate?
c) Vabandage, kas te ei pühendaks mulle veidi tähelepanu…
d) Ma pildistan ka ise veidi.

6. Lähete pargist minema.Väljapääsu juures seisab fotograaf, ahvike rihma otsas ning teeb teile ettepaneku loomakesega koos pilti teha. Peatute ja vaatate ahvikest. Mida loete välja ta pilgust?

Liikuge nüüd allapoole ja vaadake vastuseid!

********************************************











1. Ameerika mäed sümboliseerivad teie suhtumist seksisse.

a) Kas te seisite järjekorras pool tundi või tulite, istusite kohe peale ja sõitsite? Aga teie partner? Aeg, mis kulus järjekorras seismisele on aeg, mida kulutate või tahaksite kulutada prelüüdile.

b) Teie tunded sõidu ajal jutustavad sellest, mida te tavaliselt seksi ajal tunnete. Tuleb ju nõustuda, et on vahe kahe lause -”Kui vahva, ostame veel ühe pileti” ja “Kardan, et mul läheb kohe süda pahaks” — vahel.

c) Teie “hinge hüüd” kõige hirmsamal hetkel mägedes on see, mida te võite öelda (või ütlete) orgasmi hetkel.

d) Teie ameerika mägede plaan peegeldab teie nägemust ideaalsest seksielust. Tõusud ja langused kirjeldavad erutust ja rahunemist, mägede arv räägib teie temperamendist, pikad aeglased tõusud või surmasõlmed jutustavad seksuaalsetest eelistustest.

2. Seebimullid jutustavad sellest, kuivõrd olete valmis realiseerima oma unistusi ja lootusi.

Mullid kõrgel taeva all räägivad sellest, et peate oma isiklikke unistusi kättesaamatuiks.Võimalik, et olete enda jaoks välja mõelnud teise elu, mis väga tugevasti erineb reaalsest ning te isegi ei taha üritada seda teoks teha.

Kui teil tuli välja üks hiigelmull, siis on teil ilmselt üksainus suur unistus, mis suunab teid teie elus. Jääge oma soovile truuks ning püüdke eesmärk saavutada. Kui suur pall ei tule välja, siis ilmselt ei jätku teil sihikindlust. Kui püüate puhuda suurt mulli, selle asemel lendavad õhku aga väikesed, näitab see, et pühendate liiga palju aega pisiseikadele, unustades peamise.

Kui tahtsite puhuda palju väikseid mulle ning see tuli teil ka välja, siis olete ilmselt inimene, kelle unistused on mõistlikud ja saavutatavad. Kõige sagedamini saavutate just seda, mida soovite. Peab aga endale aru andma, et kõiki mulle ei saa korraga kinni püüda. Tuleb valida kõige ilusam. Kui tuul viib teie mullid selja taha, tähendab, lasete oma minevikukogemusel (ilmselt nukral) oma elu juhtida. Eelmised ebaõnnestumised ning täitumatud lootused vormivad teie tänast mõtteviisi. Ärge kartke unistada ja — riskida.

3. Mõtted, mis teie meelest töötava delfiini teadvuses vilksatasid, vastasid teie enda ettekujutusele oma tööst. Pöörake tähelepanu erinevusele: “Jumal küll, kuidas kõik on ära tüüdanud, päevast päeva üks ja seesama” ning “Milleks mulle popcorne visata, mina tahan värsket kala”.

4. Teie käitumine “õuduste koopas” näitab, kuidas te reageerite abipalvetele.

a) “Tean, kuidas välja pääseda.” Olete alati valmis nõu ja jõuga aitama, kuid teie komme söösta appi nendele, kes seda ei palu, ei meeldi mitte kõikidele.

b) “Ära karda, olen sinuga.” Inimesed tunnetavad teie jõudu ja hoolitsust ning peavad meeles, et kui tekib mingigi probleem, võivad nad alati teie poole pöörduda. Ometi peitub siin teie jaoks oht muuta oma elu erakorraliste olukordade ministeeriumiks, kus ei jätku teie enda jaoks ei jõudu ega aega.

c) “Pea vastu! Ainult veidi ongi veel jäänud.” Vähe on neid, kes suudab selliselt aidata nagu teie. Te ei visku inimest elumere raskustest välja tirima, vaid suudate talle selgeks teha, kuidas tal endal on võimalik sealt välja ujuda. Lõppkokkuvõttes on see palju kasulikum, sest teie osavõtlikkus aitab inimestel uskuda mitte teie, vaid iseenese jõududesse.

d) “Sa ei pääse siit kunagi välja.” Võibolla on teie ettekujutusvõime liigselt hoogu läinud või… olete üks nendest, kes tunneb rahuldust teiste hädadest. Tuleks aga meeles pidada, et pahatahtlikel ja kurjadel inimestel ei ole sõpru. Nii et, kui juhtub häda teie enesega, pole teie ümber kedagi, kes aidata võiks.

5. Telk suveniiride ja postkaartidega. Sõnad, mida tundmatu teile ütles, on teie käitumismaneer uute inimestega. Ja vastavalt ka see mulje, mida te neile jätate.

a) “Kui ilusad postkaardid….” Tänu teie vastutulelikkusele ja avatusele meeldite inimestele esimesest silmapilgust alates.

b) “Mida te sellest kaardist arvate?” “Katsute” esialgu vestluskaaslase läbi, et talle mitte haigele kohale astuda. See pole sugugi halb joon, ometi on siin oht, et olete liialt delikaatne ning kartuses ligimesele haiget teha võite nõustuda eluga võõraste reeglite järgi.

c) “Vabandage, kas te ei pühendaks mulle veidi tähelepanu.” Te ei pressi mitte kellelegi peale oma arvamust ning teie arvates ei tohi keegi teine seda ka teile teha.

d) “Ma pildistan ka ise veidi.” Küllap tahate väga meeldida võõrastele inimestele. Kuid mida rohkem te püüate, seda halvemini kukub see välja. Inimesed tunnetavad teie pingulolekut ning usaldavad siiski rohkem iseenda tundmusi. Parem retsept teile — lõdvestuge, lõppude lõpuks ei pea te kõikidele siin maailmas meeldima.

6. Ahvike rihma otsas sümboliseerib piiranguid, mida elu ühiskonnas meie looduslikele instinktidele seab.

Kui te mõtlesite, et ahvike tahaks banaani, siis on teid kerge rahuldada, seetõttu ka kerge kontrollida. Püüdke kasvõi kordki midagi rohkemat nõuda: vaadake, kui kõrgelt teised ennast hindavad. “No, mis sa vahid, kas pole ahve enne näinud?…” Näib, et teil õnnestub harva enese jaoks aega leida. “Saaks kiiremini koju, olen inimestest nii väga väsinud” — teil on aeg minna väikesele banaanisaarele väga Vaikses ookeanis.