Reeglid on lihtsad: esimene vastus, mis pähe tuleb, on õige ja vastata tuleb võimalikult kiiresti.

  1. Kujutle, et seisad keset teed. Kirjelda seda teed — on see kruusatee, kiirtee, väike metsarada vms?
  2. Kus päike parasjagu on? Kas on öö või päev?
  3. Kõnnid mööda teed edasi ja jõuad aiani. Milline see aed on? Mis materjalist?
  4. Kuidas sa edasi lähed? Üle aia, aia alt, väravast läbi vms?
  5. Edasi minnes tuleb sulle vastu mets. Kirjelda seda metsa.
  6. Läbi metsa läheb jalgrada. Lähed mööda rada edasi ja näed tee peal võtit. Milline see võti on? Mida sa sellega teed (võtad kaasa, jätad sinna, riputad puu külge vms)?
  7. Jätkad oma teekonda ja satud veesilma ääre. Milline see veesilm on? Mida sa edasi teed? Ujud, istud kaldale, lähed mööda?
  8. Pärast veesilma edasi kõndides näed oma unelmate maja. Su unelmate mees/naine tuleb uksele ja kutsub sind sinna elu lõpuni elama. Kuidas käitud?
  9. Maja tagant läheb tee. Milline see tee on? Kas sellel on takistusi? On see takistus samasugune nagu testi alguses?
  10. Kus nüüd päike on?

Ja nüüd saa teada, mida su mõtted tegelikult tähendavad.

  1. Tee sümboliseerib su suhtumist ümbritsevasse maailma. Kui kujutlesid end kiirteele, kus sõidab palju autosid, oled tõenäoliselt väga aktiivne ja rahutu hing, kes kasutab oma aja nii tööl kui puhkusel maksimaalselt ära. Kruusatee näitab, et ela vaikselt ja rahulikult. Püüad kõike kontrolli all hoida ja impulsiivsus ei ole sulle meeltmööda. Tee, millel on augud ja kivid, näitab seda, et sind häirib miski. See võib olla midagi tühist, kuid käib sulle kohutavalt närvidele ja tõenäoliselt on see sind seganud juba tükk aega.
  2. Päike on su plaanide, ideede ja eesmärkide sümbol. Tõusev päike näitab, et oled seadnud endale eesmärgid ja plaanid nendeni peagi jõuda. Keskpäevapäike tähendab, et püüad parasjagu oma soove ellu viia. Päikeseloojang on aga märk, et oled oma eluga rahul, sest oled suure osa oma eesmärkidest saavutanud.
  3. Aed tähistab su teele ette jäävaid takistusi. Mida kõrgem on aed, seda suuremaks ja keerulisemaks sa oma probleemid mõtled.
  4. Kuidas sa aiast läbi saad, näitab probleemide lahendamise oskust. Kui läksid üle aia, aia alt, otsisid värava üles või läksid ringi, tähendab see, et suhtud takistustesse loominguliselt ja suudad probleeme lahendada paindlikult ning võimalikult kiiresti. Kui proovisid pea ees läbi aia joosta, näitab see seda, et võtad otsuseid vastu välkkiirelt ja tõenäoliselt oled sa väga otsekohene inimene.
  5. Mets räägib sulle sellest, mis su sisemuses toimub. Hele ja päikeseline kaasik tähistab heaolu ja optimismi, sünge ja pime kuusik depressiooni ja rahulolematust. Segametsa kujutlevad inimesed on väga mitmekülgsed ja tahavad alati midagi uut õppida.
  6. Võti tähistab su õnne. Mida väiksem su kujutletud võti on, seda tähtsamaks pead oma elus oma suhet kallimaga, oma õnneja vaimset heaolu. Suur võti tähendab, et materiaalsed väärtused on sulle väga tähtsad. Mida ilusam on võti, seda tähtsam on sulle ilu sinu ümber (nii su välimuses kui sind ümbritsevas keskkonnas). Kui võtsid võtme kaasa, ei jäta sa kunagi ühtegi võimalust kasutamata. Jätsid võtme sinnasamma või riputasid puu otsa? Järelikult ei oska sa su teele sattuvaid võmalusi ära tunda ja neist kinni haarata.
  7. Vesi sümboliseerib su tundeid kallima vastu. Mida sügavam veesilm on, seda tugevamad on su tunded kallima vastu. Rahulik järveke ütleb, et ilmselt olete kallimaga suhteliselt sarnase iseloomuga. Kiirevooluline jõgi räägib aga rahulolematusest — sa oled väga kirglik ja emotsionaalne ning tahad oma kallimalt rohkem tähelepanu. Vee kaldal istumine võib viidata sellele, et sa oled rahul ja õnnelik ka siis, kui saad lihtsalt oma kallimaga koos olla. Vee puudutamine või vees ujumine märgib, et nõuad kallimalt rohkem tähelepanu.
  8. Maja ja mees/naine näitavad, kui riskialdis mängur sa oled ja kui hästi või halvasti suudad kiusatustele vastu panna.
  9. Maja tagune tee annab aimu, milline su tulevane elu olema saab. Kui kujutlesid sinna takistused, tähendab see, et sa ei oska oma kogemustest õppida.
  10. Päike ütleb sulle lõpetuseks seda, kas su plaanid saavad teoks või mitte.

Allikas: Brightside