• 1 pakk ameerikapärast peekonit (12 viilu)
  • 500 g veise- või seguhakkliha, maitsesta meelepärase grill- või lihamaitseainega
  • umbes 50 g Emmentali või Cheddari juustu, lõika täidise jaoks nii, nagu fotol näha
  • 3–4 väikest marineeritud kurki
  • 3 riba paprikat
  • pintseldamiseks umbes ½–¾ dl meelepärast grillkastet
  • serveerimisel marineeritud jalapenosid, väikseid paprikaid (soovi korral grillitud)
  • rulli katmiseks 2–3 suurt peotäit nacho’sid (juustumaitselised sobivad eriti!), käte vahel purustatud
Eelkuumuta ahi või õuegrill 180 kraadini.

Laota peekonid sušimatile, suru hakklihamass ühtlase kihina peekonile (jäta kaugemast servast
3–4 cm katmata).

Aseta peale juust, kurk ja paprikaribad ning rulli sušimati abil tihedaks rulliks. 

Küpseta ahjus restil või grillil kaane all 20 minutit, pintselda kastmega ja küpseta veel 10 minutit. 

Pintselda veel ning küpseta veel 3–5 minutit.

Pöörita rulli purustatud nacho’des ja serveeri portsjoniviiludena meelepärase salati seltsis.
Jagub neljale sööjale.

Mehhikopärane grillrull. Samm sammult õpetus

Jaga
Kommentaarid