Sõltumatud testijad valisid välja kuus erinevat pitsarestorani ja panid nad proovile! Loe, millised on tulemused ja ära unusta vaadata ka meeleolukat videot kogu protsessist.


Peetri Pizza
Kõige pikem ootamine!

Pitsatest

Koduleheküljel puudub kontaktnumber, on vaid kastikesed, kuhu kirjutada oma muresid, küsimusi ja ettepanekuid. Suurelt reklaamitakse võimalust pitsa otse kodulehelt tellida. Kulleritest on Tallinnas on valida Pizza Expressi, Pizza koju 24h ja Pizza Kuller 24h vahel. Valime viimase variandi ja palume väikest Peetri pannipitsat. Kõne võetakse vastu juba pärast paari kutsumist ning mees telefonis teatab, et maksta saab vaid sularahas ning pitsa peaks meieni jõudma ühe tunni jooksul. Pitsa on kohal 50 minutiga.

Pappa Pizza Naiste lemmik!

Pitsatest

Näib, et Peetri ja Pappa Pizza on samade tegijate all, sest kodulehed on peaaegu samasugused ja ka Pappa Pizza klientidel pole võimalik kusagile üldnumbrile helistada, vaid tuleb kodulehelt üles otsida eraldi pitsamüügikoht, kui ta soovib mingit lisainfot. Kulleriteenust osutab Tallinnas kaks tegijat: Pizza Express ja Pizza Koju 24h. Helistame Pizza Expressi ja tellime väikese pannipitsa. Ta teatab, et aega läheb umbes üks tund ja maksta saab nii sulas kui kaardiga. Pitsa on kohal 34 minutiga.


Pizzapoisid Kõige vähem katet!

Pitsatest

Kodulehel on tellimiseks selged juhendid: vali pitsa ja helista lähimasse restorani. Küsime telefonile vastanud naiselt otse, mis on nende kõige populaarsem pitsa, mida ta soovitaks. “Oi, meil on väga palju populaarseid pitsasid,” ütleb ta, et ei oskagi kohe otse midagi soovitada. Ta uurib katte- ja lihaeelistusi. Ütleme, et näiteks kana oleks hea ning seejärel küsib ta, kas sinihallitusjuust võib peal olla või eelistaksime me midagi vürtsikamat. Ta uurib, kas sooviksime ka midagi juua. Kui ütlen, et ei lähe pitsale mitte ise järele, vaid soovin selle kohale tellida, lubab naine kulleri kohta uurida ja hetke pärast tagasi helistada. Kolme minuti pärast helistab ta tagasi ja annab teada, et poole tunni jooksul peaks tellimus meieni jõudma. Pitsa on kohal 26 minutiga.

Tiina Pizza

Pitsatest

Kodulehekülje avalehel on olemas kontaktnumber, millele helistamegi. Palume endale soovitada menüüst kõike populaarsemat pitsat ja tütarlaps telefonis ütleb, et enim lähevad klientidele peale pitsad number 1 ja 8. Valime välja viimase. Ta teatab, et pitsa toob kohale Pizza Koju ja lubab kullerile ise vajalikud andmed edastada ning arvab, et umbes ühe tunni jooksul peaks toit saabuma. Kaardimakse on võimalik, kuid et sellega võib rohkem aega minna, soovitab ta kullerile tasuda sularahas. Pitsa on kohal 33 minutiga.

Pizza Americana

Pitsatest

Helistame üldnumbrile ja meeshääl teatab, et tellimiseks tuleb võtta ühendust Pizza Koju kulleriga. Ise meid ei ühendata, antakse kulleri number. Võtab vastu noor naine, kellele teatame, et soovime pitsat Pizza Americanast, kuid ei tea, mida valida. Kuller uurib meie maitse-eelistusi ja teeb endapoolseid soovitusi. Pitsa eest on võimalik tasuda nii sularahas kui kaardiga ja aega peaks minema kuni tund. Pitsa on kohal 36 minutiga.

Ainus pitsa, millele on karbis veel lisaks kile peale pandud — nii ei ole mahlane ja paksu põhjaga pitsa karbis viga saanud ega laiali valgunud, vaid hoiab kenasti vormi.

Old Style Kõige parem pitsasoovitus! Kõige rutem kohal!

Pitsatest

Telefonile vastab sõbralik noormees, kellel on kiire vastus igale küsimusele. Kui palume endale pitsat soovitada, kiidab ta klientide lemmikut Quattro Stagionit ja loeb ette kõik, mis selle pitsa peal käib. Turbo Deliver kulleri organiseerib mees ise ja ütleb, et umbes tunniga peaks toit kohal olema, aga lisab, et kuna hetkel on vähem tellimusi, siis võib minna kiiremini. Ainus, kes tuletab igaks juhuks ka meelde, et kulleri teenustasu on 5 eurot. Pitsa eest saab tasuda nii kaardiga kui sularahas, aga sularahaga on lihtsalt kiirem. Pitsa on kohal 25 minutiga.

NB! Kõik kullerid olid viisakad ja sõbralikud, kes ei pidanud vaevaks liftiga 4. korrusele sõita või tagasi autosse kviitungi järele lipata. Samuti olid kõik pitsad meieni jõudes veel mõnusalt soojad.