Hetkel juhib Mihkel Riia südalinna restorani Degustare kööki ja Tallinnas restorani Wiegand. Tema kööki iseloomustab pidev täiuslikkuse otsing: täiuslikud toorained, täiuslik tasakaal koostisosade vahel ja pühendumus toidu valmistamise protsessile loovad veatu eine, mis on puhas nauding. Mihkli eripära on see, et kõige väiksemaid nüansse rõhutades suudab ta luua heast toidust suurepärase toidu. Mihkli enda sõnu kasutades: “Toit on mind alati kõnetanud. Nüüd olen seadnud oma sihiks õpetada igale inimesele, kuidas käsitada ja hinnata kvaliteetset toitu.“

Eton mess (traditsiooniline Inglise dessert)

Besee kümnele inimesele:

3 munavalget
175 g suhkrut

Vahusta munavalge suhkruga tugevaks vahuks (jälgi. et suhkru tükke sisse ei jääks).
Tõsta supilusikaga küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta 110 C juures ca 2 tundi,

Kreem:

300 ml vahukoort
50 g suhkrut
kättesaadavad suvemarjad

Vahusta vahukoor koos suhkruga, lisa hulka erinevaid suvemarju (maasikas, vaarikas, mustikas, põldmari jne) ja sega läbi.
Purusta eelnevalt küpsetatud besee sinna sisse ja sega veelkord.

Tee marjadest saumiksri abil kaste ja vala magustoidu peale