RETSEPT: tõeline suvehitt — koorene ja maitsev kukeseenepasta
Vaja läheb (neljale):
3 tassitäit värskeid kukeseeni
neljandik tassi hakitud sibulat
3/4 tassi kuiva valget veini
500 ml koort
2 teelusikatäit võid
2 purustatud küüslauguküünt
2 teelusikatäit jahu
maitsestamiseks soola, pipart ja paprikapulbrit
pastat
Valmistamine:
1. Kuumuta kastrulis või, küüslauk ja sibulad seni kuni maitsed omavahel segunevad. Lisa valge vein ning koor. Kuumuta ja sega, ära lase keema tõusta!
2. Viska kastrulisse seened ja sega.
3. Lisa segule maitsestamiseks soola, pipart ja paprikapulbrit.
4. Kuumuta madalal temperatuuril ja sega 25-30 minutit. Maitse! Kui tunned kastmel ka kukeseente maitset, siis on aeg kastme paksendamiseks ka jahu sisse vispeldada.
5. Valmista pasta ning serveeri seejärel see koos kastmega külalistele või perele!
Head isu!
Allikas: Recipe4living
Vaata veel: Õhtusöögiks: 10 retsepti kukeseentega