Sasu kirjeldab oma toitu kui „südame toitu“ — tema köök on ambitsioonikas, puhta maitsega, originaalne käsitööna valmistatud toit — valminud nii, nagu just tema roogasid ette kujutab. Sasu külalised tunnevad ennast alati oodatutena. Personaalsus, avatud ja stiilne köök, soe õhkkond on märksõnad, mis Laukkoneni kõige paremini iseloomustavad.

Rabarber mandlitega (4-le inimesele)

3 rabarberivart, kooritud ja lõigatud 2 sentimeetristeks tükkideks
1 dl suhkrut
2 dl õhukese koorega terveid mandleid, mis on lõigatud väiksemateks tükkideks
1 dl šampanjat/vahuveini

Karameliseeri suhkur potis. Lisa karameliseerunud suhkrule kõigepealt mandlid ning kui viimaste värv hakkab võtma tumepruuni tooni, lisa rabarberitükid. Lisa šampanja või vahuvein ja keeda kuni rabarber on peaaegu pehme (u 3 minutit).
Serveeri sooja kompotti koos jäätise või sorbetiga.

Veiseribi seentega (4-le inimesele)

1-1,5 kg veiseribi (luuvedelikus)
Rafineerimata meresoola ja musta pipart (soovitavalt värskelt jahvatatud)
4 portobello seent
1-2 karpi shiitake seeni
3-5 supilusikatäit kuivatatud seeni
1 dl vahukoort
50 g võid

Lõika ribid sobivateks tükkideks, aseta suurde potti ning lisa potti vesi nii, et kõik ribid olek vees. Lisa vette ka kuivatatud seened ning aseta pott 80 kraadisesse ahju 10-ks tunniks (nt ööks).
Peale seda võta ribid ettevaatlikult potist ning aseta taldrikule. Kata taldirik toidukilega ning aseta külmkappi.
Jäta järelejäänud vedelikust potti alles 4 dl ning lisa vahukoor. Soovikorral võib kastet paksendada maisitärklisega.
Lõika seened tükkideks ja prae pannil võis. Enne seente lisamist pannile lase võil pannil karameliseeruda. Peale praadimist lisa seened kastmele ning maitsesta kastet soola ja pipraga vastavalt maitsele.
Prae ribid pannil krõbedaks ning maitsesta soola ja pipraga (ribisid võib soovikorral ka grillida). Serveerimiseks vala kaste krõbedatele ribidele.

Lisandina võib ribide juurde pakkuda kartulit, riisi või pastat — mis kõige paremini maitseb. Või lihtsalt head salatit!