Kamoon, ükski normaalne naine ei lase oma meest sellele igasuvisele tööorgiale. Teada ju, mis seal tehakse. Viin, saun ja murumängud, liibuvad tantsud ja kähkukad või terve öö kestvad "panod" telgis või kämpingus. Kõik kolleegid teavad ja näevad, kes, kellega ja kuidas siis seekord, aga firmasiseselt on see nagu normaalne ja keegi ei tee teist nägugi.

Ma tean, et ka minu mees pole päris puhas poiss. Ta on rääkinud, kuidas enne minuga kohtumist ühel firmapeol (sama firma) end täis jõi ja ühe kolleegi hoovi tõmbas. Kui ta seda juba korra on sellesse ämbrisse astunud, siis kes ütleb, et viinakokteili mõju all uuesti samasse auku ei astu? Aga kes tegelikult teab, kui mitu korda seda päriselt juhtunud on?!

Tekib küsimus, et miks üldse peaks firma selliseid orgiaid korraldama? Kulutama raha ööbimiskohale, alkoholile jms ainult selleks, et töötajad saaks end täis juua ja igal aastal uue inimesega seksida? Ebanormaalne ju! Kuidas see peaks töötajate motivatsiooni või ühtekuuluvustunnet suurendama, kui järgmisel päeval on pooled pered lõhki või siis inimesed ei julge üksteisele otsagi vaadata. Nõme! Minu mees sel aastal ei lähe ja kogu lugu!