Kuid tegelikult häirib mind rohkem või õigemini paneb mõtlema naiste tualettide seisukord. Tahaksin seal KAHE KÄEGA peast kinni hoida ja raputada, et APPI, naised, kas te kodus ka oma poti selliseks jätate? Naine on muidu ilus, hoolitsetud, meigitud, hästi lõhnastatud, aga kui kasutab WCd, siis unustab ära, et seda peab ka korras hoidma. Päris räige on astuda tualetti ja näha WC-potti täiesti täis roojatuna. Sama targalt alati ei õnnestu sealt välja roomata, sest järjekord on ukse taga ja siis istungi seal Sparta tualetis, et enne kellegi teise tegemata töö puhtaks teha. See paneb mind ikka ja jälle ahhetama. Oleks see siis nii, et okei, ükskord, aga see on iga päev, kui ma trenni lähen, tahes-tahtmata on seal sama olukord. Jube õõvastav tunne.

Ja need spordisaalide ühistualetid, mis on nii-öelda nii meestele kui naistele kasutamiseks, on ikka täiesti roppused. Mehed ei oska samuti korda kahjuks vist hoida ja on näha, et nad ei vaevu isegi prilllauda ülesse tõstma, kui soovivad seistes kuseda. See on jälk, kas te kodus ka jätate selle alla? Või kui lasete mööda, et ah savi, las olla? Miks peab väljas olema lohakam kui oma kodus? Ma ei saa lihtsalt sellest aru ja ei hakkagi kunagi saama kahjuks.

Minu jaoks oleks ikka äärmiselt piinlik, kui pärast mind peaks keegi minema ja avastama midagi sealt – ma vajuks vist maa alla, ega suudaks päris pikalt otsa vaadata.

Ja kui ma peaksin juhtuma kellegi peale, kes jättis WC-poti mustaks, teate, ma lähen ja ütlen ka talle seda otse näkku ja kui see teda natukenegi mõtlema ei pane, siis no ma ei tea.

Kadri- Ly blogi saad lugeda SIIT