Loo fotoalbum toredate mälestustega teie sõprusest

Parimad mälestused loome veetes aega oma parimate sõpradega erinevates ilusates paikades, lõbusatel üritustel ja mujalgi. Kindlasti on sul neil hetkedel olnud ka fotokaamera käe pärast ja kogunenud hulk lahedaid pilte. Kui enamus tehtud fotodest kaovad arvutis erinevatesse kaustadesse ära, siis lase need hoopis oma sõbrannale rõõmu valmistamiseks ilmutada ja ärata mälestused ellu paigutades need kaunisse fotoalbumisse. Nii saab su sõbranna albumit avades teie ühiselt veedetud toredaid hetki taas läbi elada ja rõõmustada. Uuri ka teie ühistelt sõpradelt, kas nende arvutites peitub häid pilte ning säti pildid ajajoone ja kohtade järgi tervikuks.

Kingi mälestusi

Kingi talle fotoalbum, mis peegeldab tema suhte ajalugu

Suhte ajalugu ei pea olema must-valgelt paberil kirjas, vaid võib peegelduda ka fotodena. Kindlasti leidub sotsiaalmeedias või sinu enda telefoniski pilte nende ühiselt veedetud ajast, mille saad nüüd lasta ilmutada ja sättida armsa fotoloona albumisse. Võid vaikselt uudishimutseda ja neilt mõlemalt uurida, kuidas nad kohtusid või milline on ideaalne kaaslane terveks eluks jne ning selle albumisse kirjutada. Suhte ajaloost rääkiv album on eriline kingitus jäädes meenutama alles värsket armumisaega ja põhjuseid, miks nad nüüdseks on abielus.

Fotoalbum parimate sõprade armsate soovidega

Iga hea sõber soovib oma abielluvatele sõpradele ainult parimat ja on nõus neid kindlasti ka fotoalbumis avaldamiseks jagama. Uuri pruudi ja peigmehe sõpradelt, mida nemad abielupaarile head soovivad ning pane juurde pildid sõpradest koos paarikesega või parimatest mälestustest. Südantsoojendav kink terveks eluks!

Fotod lõbusatest hetkedest

Lõuend ühiste mälestustega

Alati on ilus kaunistada kodu seinad parimate mälestustega ja näha pilte oma kõigist headest sõpradest. Kingi oma sõbrannale armas lõuend, kuhu kinnitad tema parimate sõprade pildid, toredad mälestused, teie ühiste reiside lennupiletid või festivalide käepaelad. Nii saab ta asetada selle vabale seinale oma kodus ja teie ühiselt veedetud toredad mälestused on tal ka abielunaisena silme ees.

Ideaalse fotoalbumi või lõuendi saad luua Zoombooki abiga. Loe lisa kodulehelt.

Jaga
Kommentaarid