Seekord tulevad fookusesse järgmised märksõnad:

  • 20 aastat nooremaks
  • poole kergemaks
  • nina kauniks
  • naeratus säravaks
  • mõned ülekilod, millest ise lahti ei saa välimuse haigusejärgne taastamine pepu suuremaks rind kaunimaks

Vaata neid uskumatuid pilte saate “Minu imeline muutumine” osalejatest enne ja pärast operatsioone ja otsusta, kas tahaksid ka enda elus uue lehekülje keerata!

Reet, kes arvas, et võib ennast juba naisena maha kanda, leidis saate jooksul endas soovi taas armastust otsida.

Maarika, kellele ei läinud enne ükski asi selga, kaotas saates poole oma kaalust ja hõljub nüüd ringi vaid kaunites suvekleitides.

Monika, kes oli pärast lahkuminekut kui närtsinud roosinupp, säras pärast saate noorenduskuuri taas ja leidis oma ellu uue õnne.

Hambutu ja töötu Raina sai endale saatest uued hambad ja juba saate jooksul leidis ta endale ka töökoha.

Üllar julges oma kaunitarist pruudiga abielluda alles siis, kui saatest olematute hammase asemele uue naeratuse sai ja noored on praeguseks õnnelikud lapsevanemad. Samuti sündis perre armas laps!

Chatarina, kes oli ennegi kaunis, suutis seda ise uskuma hakata alles siis, kui ta kõver ja suur nina saates ära muudeti. Neiu enesekindlus taastus ja ta otsustas oma poolelijäänud kooliteed jätkata.

Liina, kes ol terve elu oma mehelikku habemes lõuga ja katkiseid
hambaid häbenenud, sai siledama näo ja kauni naeratuse ja mis kõige
tähtsam — usu oma naiselikkusesse!

Hea Naisteka lugeja, kui tunned, et mõni nendest märksõnadest kõnetab just sind, siis saada nädala jooksul oma lugu ja fotod. Võib juhtuda, et õnn naeratab ja saate arstid valivad välja just sinu.

Saatejuht Eve Kallaste ütles Naistekale uut castingut kommenteerides, et kui kaameratele ja fotodele jääb enamasti saate osalejate väline muutumine, siis seda saadet tehes näeb ta, et inimeste sisemine muutumine on tihtipeale veelgi suurem. Päris välimuse muutumist ja uue
enesekindluse tekkimist leiavad inimesed endas ka uue julguse oma elus uusi asju ette võtta — see avaldab saate tegijatele osalejate puhul kõige enam muljet.