Mingeid eritooteid sa selle soengu jaoks ei vaja. Lihtsalt tee kolm järgnevat sammu.

1. Juuksemask, šampoon, (vajadusel) palsam

Tee kõigepealt sügavniisutav juuksemask. Lase sellel 15 minutit peas olla ja siis loputa jaheda veega. Järgmisena šampoonita juuksed korralikult ja loputa sooja veega. Edasine oleneb su juuste konditsioonist: kui sul on kuivad ja katkevad juuksed, kasuta ka oma tavapärast palsamit, kui juuksed on terved ja säravad, pole seda vaja — juuksed jäävad siis kergemad ja lendlevamad. Kõige lõpus loputa juuksed taas jaheda veega, et tagada maksimaalne läige.

2. Tee keerud pähe

Pigista juustest üleliigne vesi välja ja kuivata õrnalt rätikuga. Kammi juuksed pehme harja või kammiga, mis juukseid ei riku, läbi. Nüüd jaota juuksed võrdseteks osadeks. Kui sul on pikad juuksed, siis kuueks osaks, kui lühemad, siis kümneks osaks. Edasi jaota iga osa omakorda kaheks võrdseks osaks ja keeruta need juurtest otsteni teineteise ümber. Kinnita pehme klambriga. Samamoodi tee kõikide salkudega.

Kui sul on vaja kiiret tulemust, kuivata juuksed fööniga. Aga kõige parem on minna nende keerdudega magama, et hommikul oleks parim tulemus.

3. Lase lokid valla

Tee keerdusid kinni hoidvad klambrid lahti ja keeruta sõrmede abil või raputa juuksed valla. Kui tahad veelgi metsikumat soengut, tee seda pea alaspidi hoides. Sa ei vaja selle soengu kinnitamiseks enam mingit juukselakki või -spreid ega muid vahendeid, juuksed hoiavad niigi ideaalselt. Ning on lisaks sellele kerged, tuules lendlevad ja säravad — ühesõnaga imelised!

Allikas: She Knows