Kes on Grillfesti Bikini Fitness osalejad ja mis on nende ilu ning tervislikkuse saladuseks? Mida nii heas vormis naised söövad?

Gea Taalvelt

Hooajaväliselt söön nagu tavaline inimene ikka — kartulit, kastet ja magustoitu. Põhimõtteliselt pean siiski kinni reeglist, et mul oleks 3 korralikku sööki ja 3 vaheampsu. Samuti vaatan, et taldrikul oleks alati olemas roheline osa, liha ja siis pasta, riis, tatar või kartul. Luban endale maitseid ja sööke, mida võistlusteks ettevalmistudes menüüs pole. Söömine on ainus tegevus, mis toidab.

Lemmiktoit:

Liha mistahes kujul, puuviljad, ning tuleb tunnistada, et kõik, mida saab mõnusalt ajaviiteks krõbistada (küpsised — eriti soolased, kuivatatud puuviljad).

Ei söö ise ja ei soovita teistel ka:

Magustatud gaseeritud joogid, alkohol, õlis friteeritud toidud — neis puudub igasugune kasulik tegur.

Ilona Vaitovski

Kuna esimesed võistlused olid kevadel, siis hetkel olen söönud juba kuus kuud kava järgi. Nüüdseks on mul hooaeg läbi ja olen lubanud endale kõike (… ja parimat!). Hooajaväliselt söön nagu tavaline inimene. Põhimõtteliselt pean siiski kinni reeglist, et mul oleks ikka 5 söögikorda päevas. Samuti vaatan, et taldrikul oleks alati olemas roheline salat liha ja kohupiim.

Lemmiktoit:

Liha! Ilma selleta ei saa kuidagi. Selle kõrval alati rohelist salatit ning riis või tatar. Kindlasti juurde veel juur- ja puuviljad.

Ei söö ise ja ei soovita teistel ka:

Ma olen muidu kõigesööja, aga nüüdseks ei taha ega soovita teistele ka friteerituid tooteid. Magusat tuleb mõõdukalt tarbida. Mida ma ei joo, on alkohol ja seda ei soovita ma teistele ka.

Õnnela Raudsepp

Hooajaväliselt söön nagu tavaline inimene — 3 korralikku sööki ja 3 vaheampsu. Samuti vaatan, et taldrikul oleks alati olemas roheline osa, liha ja siis pasta, riis, tatar või kartul.

Lemmiktoit:

Liha mistahes kujul, puuviljad ning jäätis.

Ei söö ise ja ei soovita teistel ka:

Magustatud gaseeritud joogid, alkohol, õlis friteeritud toidud.

Esta Pilt

Kindlat toitumiskava ei ole, on välja kujunenud tervislik ja jõusaalis treenivale inimesele sobilik toitumine. Söön kõike mõõdukates kogustes, rohkem muidugi valgurohket toitu, aga keegi ei keela ka täielikult rasvast ja magusat.

Lemmiktoit:

Grillitud liha, omlett, kohupiim, magus jäätis.

Ei söö ise ja ei soovita teistel ka:

Püüan saia ja suhkrut vähe tarbida, samuti viinereid-suitsuvorste, friikartuleid. Alkohol suuremates kogustes mõjub ka organismile ja kehakaalule laastavalte.

Lisett Luts

Võistlusdieedi ajal on kindel toitumiskava kindla kaloraažiga, siin-seal mõningad patustamised — oleme ikkagi inimesed, mitte robotid! Võistlusväliselt saan süüa seda, mida hing ihaldab, kuid tervislik eluviis käib selle alaga käsikäes ning päris rämpstoitu igapäevaselt ei söö.

Lemmiktoit:

Grillkana vokitud köögiviljadega. Öeldakse ju, et oled see mida sööd.

Ei söö ise ja ei soovita teistel ka:

Mahla ja karastusjooke ei joo, kuna sama hästi võiks ju lusikaga lihtsalt suhkrut süüa. Toitudest ei eelista valmistoitu, kuna selles on liigselt säilitusaineid ning erinevaid muid lisatud aineid, mida kehal vaja ei ole.

Jane Tammearu

Off-seasonil siider, grill-liha ja Kalevi kommid. Dieediperioodil kana, munad ja juurikad.

Lemmiktoit:

Grillkana ja martsipanikommid

Ei söö ise ja ei soovita teistel ka:

Võid ja sibulat

Grillfesti ajakavaga saad tutvuda festivali koduleheküljel www.grillfest.ee!