JÄÄR

Suure tõenäosusega oled oma selle suve suhtega juba algust teinud. Kui mitte, peaks see üsna ruttu tulema ja kõik hakkab arenema kiirelt. Küsimus on — kas see ka kestab? Vahetad inimesi oma elus üsna kiirelt, seega on ka suveromantikal oht kiirelt maha jahtuda.

SÕNN

Kipud juhtuma kokku inimestega, keda oled juba varem tundnud, nii et kui otsid suveks seiklust, toetu mõne sõbra õlale ja teis võib tekkida särts, mida te oodatagi ei osanud!

KAKSIKUD

Kuna oled sotsiaalselt aktiivne, saad endale liblikad kõhtu tõenäoliselt mõnel suvisel vabaõhuüritusel, nii et mine julgelt kaasa, kui sind kuhugi kutsutakse!

VÄHK

Sa ei kipu kodust ja lähedastest kaugele, nii et ka suvesuhte võid leida mõne pereliikme või sõbra kaudu. Lase end tuttavaks teha ja vaata, kuhu asjad viivad…

LÕVI

Suvise armastuse juurde kuuluv kirg ja draama sobivad sulle suurepäraselt, kuid et tegu võib olla lühiajalise kurameerimisega, arvesta, et sellest saab üks korralik sõit Ameerika mägedel!


NEITSI

Oled töökas inimene, nii et vaata enda ümber ringi — kellega su kolleegidest võiks olla mõnus pärast tööpäevalõppu väike drink võtta ja teineteist paremini tundma õppida?

KAALUD

On see juba tekkinud või mitte, aga kui su kõrval on keegi, saadavad teid kirglikud tekssõnumid, pikaleveninud telefonikõned, õhtused jalutuskäigud… Kaalud jumaldavad romantikat isegi siis, kui nad teavad, et see ei kesta kaua.

SKORPION

Armastad müstikat ja võid leida suhte, mille tahad hoida teiste eest saladuses. Kõik salapärane ja justkui keelatud võlub sind ja tavaline jalutame-koos-rannas-ja-sööme-jäätist pole kohe kindlasti sinu stiil.

AMBUR
Kui sõidad reisile, pole vaja pikalt otsida — sihtkohas ootab sind keegi, kes muudab selle suve eriti meeldejäävaks!

KALJUKITS

Sa pole suvistest kirelõõmadest väga huvitatud — otsid midagi pikemaajalist. Aga tea, et isegi sellest kergest flirdist suvisel festivalil võib kasvada midagi suurt ja imelist!


VEEVALAJA

Sul on suur sõprusringkond, nii et tõenäoliselt sa juba tunned inimest, kellega sumedal suveõhtul koos telki poed. Isegi kui sellest hiljem midagi välja ei tule, jääte te edasi sõpradeks.

KALAD

Sul on elav kujutlusvõime, nii et oled endale tõenäoliselt juba tükk aega ette kujutanud, milline su särtsakas suvesuhe olla võiks. Nüüd aga lõpeta kodus unistamine, astu välja ja tee see teoks!