Unenägu: seisad kaljuservalt, kust sa järsku alla kukud ja tühjusesse langema hakkad

Kukkumisega seotud unenägusid peetakse tavaliselt märgiks tundest, et hakkad millegi üle kontrolli kaotama. Samuti võivad need viidata sellele, et tunned end viimasel ajal ebakindlana.

Unenägu: sul ei ole häält, et appi karjuda

See ei pruugi olla lihtsalt unenägu, vaid võib olla seotud ka juba unehalvatusega. Inimesed, kes sellist asja kogevad, ärkavad tavaliselt enne REM-unetsükli lõppemist üles ja seega võibki see periood ärkamise ja unetsükli lõppemise vahel tunduda kui halb unenägu. Nii võidki tunda, et ei saa teha häält või liikuda.

Unenägu: oled alasti avalikkuse ees

Selliseid unenägusid seostatakse piinlikkuse või häbitundega. Samuti võivad need olla seotud sellega, et oled haavatav. Kui aga tunned end unenäos alastiseistes väga hästi, siis on asi vastupidine. Ilmselt on ka päriselus sul kõik korras, tunned end enesekindlalt ja imetletuna.

Unenägu: su hambad kukuvad välja

On sul viimasel ajal ärevusega probleeme? Seda ebameeldivat unenägu seostatakse samuti elus toimuvate suurte muutustega, mis rajalt välja lüüa võivad.

Unenägu: sind aetakse taga

Kõik oleneb sellest, kes sind taga ajab. Kui see on koletis, siis võib see vabalt sümboliseerida võlga, sõltuvust või truudusetust. Kui aga näed end jälitamas kedagi, keda tunned, siis mõtle sellele, mis isikuomadused või asjad sulle selle inimesega seostuvad. Pea meeles, et sinu unenägudes olevad inimesed võivad hoopiski nendega seotud tundeid tähendada.

Unenägu: näed seda, mida päeval kogesid või kohta, kus magama jäid

Ehe näide sellest, kuidas päeva jooksul ajju igasuguseid “jäätmeid” tekib. Sageli kasutab su pea unenägudes ära seda, mida sa päeva jooksul kogesid. Unenäod ju enamasti kogemustest koosnevadki.

Unenägu: näed end juhikohal töötamas, olgu selleks siis kuninga, ülemuse või mõne religioosse tegelase amet

Mis näib suurena, on tegelikult väike. Juhikoht unenäos võib tähendada seda, et tunned end reaalses maailmas jõuetuna ning sul on probleeme enda hääle kuuldavaks tegemisega.

Unenägu: istud ulmeliselt pidulikul õhtusöögil või oled koos lahkunud pereliikmega

Igatsed midagi — olgu selleks siis kõhutäis head paremat või armastatud ja lahkunud pereliige. Su unenägu on sulle sel hetkel lohutuseks.

Allikas: Harper’s Bazaar