Kasuta koorijat

Surnud naharakkude eemaldamine teeb jume säravaks, kuid see võib naha muuta lõõskava päikese suhtes tundlikumaks. Sellest hoolimata peaksid ka palju värskes õhus viibivad inimesed kasutama koorijat, kuna higi ja rasu moodustavad ideaalse duo ummistunud pooride tekkimiseks — kasutada võiks pigem õrna koorijat ja seda maksimaalselt kaks korda nädalas.

Poputa oma nahka

Kui suvi tähendab sinu jaoks pidevat karvaeemaldus-saagat, siis peaksid naha tundlikuks muutumise vältimiseks selle eest rohkem hoolt kandma. Kasuta raseerimiskreemina juuksepalsamit, see tekitab õhukese ja sileda kihi, millest žilett graatsiliselt üle libiseb. Meeles tasuks pidada ka raseerimisjärgset niisutamist — see kehtib isegi kaenlaaluste kohta.

Ära unusta kreemitamist

Aeg on vahetada talvised kehavõid kergemate kehakreemide vastu. Miski ei hüüa kõvemini “Suvi!”, kui üks õhuline ja värskendav puuviljalõhnast küllastunud kreem. Kui aega napib, siis vali mõni kiiresti imenduv toode, et saaksid mõnusaid puhkusetegevusi nautima asuda. Kreemita end kindlasti kohe pärast duši alt tulekut.

“Päevita” oma vannitoas

Ehkki suvine jume meeldib paljudele, tasuks meeles pidada, et nahk ise ei pruugi päikesega kokku puutumise üle rõõmustada. Kahjustavate UV-kiirte embuses lebamise asemel on võimalus veidi tervislikumalt “päevitada” isepruunistava kreemi abil. Pruunistav kehalosjoon niisutab ja kannab sinu naha eest hoolt andes sellele sulni kuma.

Vesi, vesi ja veelkord vesi

Suvisel ajal higistab keha tavapärasest rohkem. Kanna veepudelit endaga alati kaasas ja rüüpa sellest kogu päeva vältel — vedelikupuuduse vältimiseks joo iga päev võimalikult palju vett. See mitte ainult ei turguta, vaid aitab lisaks vedelikupuuduse ärahoidmisele ka organismist mürke välja viia.