Aeg on haaarata kirjasulg ning panna meie poole teele lugu mõnest oma piinlikust, jaburast või naljakast restoraniskäigust — mis iganes sulle kõige rohkem meelde jäänud on. Miks? Sest nii võid võita endale ja kaaslasele uskumatu ja ainukordse Dinner in the Sky söögielamuse!

Naistekas loosib 5. juunil koostöös Dinner in the Sky meeskonnaga välja 2 pääset — sulle ja su kaaslasele — taevarestorani šampanjatõstele, mis toimub 10. juunil kell 16:00. Saada oma lugu märksõnaga RESTORAN naistekas@delfi.ee ning osale mängus! Kiirusta, sest auhind on ahvatlev!

Inspiratsiooni ammutamiseks tuletame meelde mõned meeldejäävaimad lood, mis just Dinner in the Sky taevarestoranis toimunud on.

Taevane ettepanek

Ei ole harvad need korrad, kui Dinner in the Sky restorani seavad sammud noored paarid, kel abiellumine meeltes mõlkumas. Aastate jooksul on ebamaise õhtusöögi jooksul tehtud lugematu arv abieluettepanekuid.
Juhtunud on nii seda, et palutakse peakokal sõrmus maitsekalt mõne roa juurde paigutada kui ka seda, et kaaslane toimetatakse kõrgustesse kinniseotud silmadega ning alles siis avatakse silmad.

Lemmikloomaga restorani

Riias saabus aga Taevarestorani naine, kelle käekotist vaatas välja pisikene koerake. Ilma lemmikloomata keeldus naine kategooriliselt kõrgustesse tõusmast ja nii saigi koerakesest üks restoranikülastaja. Kuna kõrgused mõjusid aga koerakese tervisele kehvasti, tuli tal koos omanikuga taas alla sõita.

Topeltsõit

Kui lemmikloom sai kindlalt kõrgustesse kaasa, siis on ka juhtunud, et midagi jääb maha. Tuntud Rootsi kokk Daniel Lindebergil ununes maha näiteks korgitser. Kuna peakokk oli veendumusel, et ilma õige veinita ei ole toit täiuslik, vabandas ta laudkonna ees humoorikalt oma hajameelsuse pärast ning lõbus seltskond suundus maa poole korgitseri järele.

Kukkuvad klaasid ja kell

Klaase ning nõusid on Dinner in the Sky ajaloos maa poole prantsatanud nii mõnigi, kuid allapudenejate hulgas on olnud ka käekell. Alla jõudes teatas kella kaotanud naine kaasale, et oli juba ammu uut kella soovinud.
Külastajad ise on aga spetsiaalse väljaõppe saanud inimeste poolt nii korralikult tooli külge kinnitatud, et ise ennast tooli küljest lahti ei saa. Turvalisuse tagamisega tegeleb iga tõste juures otseselt 4 inimest.

Julge hundi rind on rasvane
… ja kõht parimat täis

Inimeste julguse üle Dinner in the Sky korraldajad aga ei kurda. Kuigi meie siin eriliste kõrgustega harjunud ei ole, on Taevarestorani külastajad vapralt vastu pidanud. Ligi 20 000 inimesest, kes on mõne aasta jooksul Dinner in the Sky restorani Baltikumis ja Soomes külastanud, on alla soovinud tulla vaid 5, nende hulgas koerake koos omanikuga.