“Leidsime selle juhuslikult internetist, otsustasime mõned testrid tellida ning kuna pärast proovimist oli mõju märgatav, mõtlesime, et miks mitte pakkuda seda ka teistele. Alkoholi tarvitamist ja pidutsemist on raske välja juurida, seega proovime hoopis kaasmaalaste peojärgseid hommikuid lihtsamaks muuta,” kommenteerivad otsust asjaosalised ise.

“Plaaster sisaldab suurtes kogustes vitamiine ning toitaineid, mis tableti kujul manustades magu ja organismi koormaksid. Imendades seda kõike läbi naha 24 tunni jooksul, on see plaaster täiesti ohutu alternatiiv tablettidele. Kleebid selle enne peoleminekut nahale ja võtad järgmisel päeval ära — nii lihtne see ongi. Soovitame seda igal juhul proovida inimestel, kellel peojärgselt tavaliselt hommikuti väga kehv olla on. Toime on inimeste puhul erinev, kuid seni oleme saanud väga positiivset tagasisidet!” kiidavad tegusad ettevõtjad.

Noormehed sõnavad, et hetkel on plaastreid võimalik osta Ülikooli Apteekist ja Apothekast. Samuti saab neid koju tellida nende enda koduleheküljelt, kust ka plaastri enda kohta rohkem infot leiab. Vaata siit!