Mina leidsin endale kallima maikuu esimestel päevadel, kui esimesed soojad suvetuuled endast märku andsid. Kuigi olime juba üksteist enne kaugelt märganud. Saime jutule alles suvepealinna ööklubis. Olin tol õhtul meeldivalt purjakil ja vaatamata enda mingil määral tagasihoidlikkusele julgesin teda siiski tol õhtul suudelda. Sel õhtul läksime küll mõlemad oma koju, kuid järgmisel päeval tuli ta juba ise minuga suhtlust otsima.

Juba järgmisel päeval veetsime õhtu sõnumeid saates, samas julgesin juba unistada ,et meil tuleb midagi erilist. Suhtlust jätkus ka edaspidiseks, kuni jõudsime siis ühel õhtul ühte suvepealinna pubisse istuma. Kuna õhtu möödus nii toredalt ja mees, kes on minust kaheksa aastat vanem, oli väga meeldiv ei suutnud nii lihtsalt seda õhtut lõpetada jõudsime tema juurde. Olime algul mõlemad veidi kartlikud ja ei julgenud kumbki üksteise lähedust otsida, jõudsime siiski lõpuks üksteise embusesse.

Kuigi sellel õhtul asi kuumadest suudlustest kaugemale ei jõudnud, kaisutasime üksteist hommikuni, kuni ta mind lõpuks bussi peale saatis. Tundsin juba siis meeletuid liblikaid ja olin nii õnnelik, et mõtlesin talle kogu aeg. Meie suhtlus jätkus ning tundsin, et ka tema tunded pole pelgalt niisama meeldiva aja veetmiseks ainult. Juba järgmisel nädalavahetusel jõudsin jällegi tema poole ning sellel korral ei suutnud ma talle vastu panna ning kuumadest suudlustest arenes imeline armastust täis öö. Alles selle mehega sain teada, mis asi on seks. Tema puudutused ning iga liigutus erutas mind. Lõpuks ühel õhtul ta küsis kas ma tahaksin siis nii öelda tema tüdruksõber olla, loomulikult olin ma nõus.

Siiani oleme õnnelikult koos olnud mõlemad nii armunud. Kuigi ma veel seda meest nii hästi ei tunne võin hetkeseisu kohta öelda, et ta teeb mind nii õnnelikuks. Koos ujumine, koos ringi rändamine, koos uute asjade proovimine ning koos kokkamine lisavad ainult vürtsi. Oleme päevast päeva ninapidi koos olnud need üle paari kuu. Ja kui peame kasvõi ühe päeva üksteisest lahus olema, valdab meid mõlemaid meeletu igatsus. Ehk tuleb see mu suust liiga kiiresti ning olen selle meeletu armumise tõttu natuke pime, tean, et just tema teeb mind õnnelikuks ning loodan, et meie suhe on ka tulevikus selline nagu praegu. Igatahes mina teen selleks kõik.

Veel enne teda ma ei uskunud sellistesse tunnetesse, kuid nüüd julgustan kõiki naisi — te ei tea, mis tulevik toob, kuid ka hetkeline õnn loob imeilusaid mälestusi. Laske keegi enda südamesse, ning eks siis juba näha ole kas tegite õige otsuse või ei.