Mõtle ka kodusele variandile

Kui sa vahatad kodus, siis saad sa ise ümbritsevat hügieeni kontrollida. Sa tead, et su käed on puhtad ja et su vannituba on puhas. Suvalises salongis sõltub see aga suuresti kosmeetikust, kes protseduuri läbi viib. Kas sa ikka usaldad teda piisavalt?

Ära unusta salongi kohta uuringut teha

Eelmisest punktist edasi liikudes — kui sa siiski salongi kasuks otsustad, siis ära unusta eeltööd teha. Uuri, mida juba sealkäinud sellest kohast arvavad ja kas tegemist on ikka mõistliku asutusega.

Ära broneeri endale aega selleks perioodiks, kui sul menstruatsioon on

Miks? Sest siis on kogu protsess veelgi valusam.

Valuvaigistid

Kui sa tead, et su valulävi just väga kõrge ei ole, siis ei teeks halba, kui enne vahatmist ühe valuvaigisti võtad. Kui seda ei soovi, siis proovi piirkonda näiteks jääga tuimestada.

Ära kasuta enne vahatamist koorivaid või kuivatavaid tooteid

Koorivad ja kuivatavad tooted muudavad naha veelgi tundlikumaks, kui see muidu on. Seega teeksid selliseid asju kasutades endale lihtsalt karuteene — ilmselt karjud salongis kõvema häälega.

Ära mine kohe pärast vahatamist trenni

Higistamine suurendab bakterite levitamise riski. Kuna su nahk on pärast vahatamist õrn, võib see väga kergesti hõõrduda ja ka katki minna. Ja nii lõpuks ka põletik tekkida..

Helista arstile, kui vahatatud piirkond liiga kaua valutab

Kui sul on pärast depileerimist veel mitu päeva valus, siis tuleks kindlasti oma arstiga rääkida. Asi võib väga tõsine olla.

Allikas: Women’s Health