JÄÄR: oskad puhata siis, kui sinu ümber on vähe inimesi ja palju vaikust. Täpselt nagu pikad järjekorrad poes, ajavad sind närvi ka rahvarohked rannad ja inimestest täitunud veekogud. Hinga sisse ja välja!

SÕNN: oma puhkuse veedad ilmselt aktiivselt. Sa ei ole eriline rannalõvi, kellele päikese käes tundide kaupa peesitada meeldiks. Seega lähed puhkuse esimesel päeval uute matkatossude järgi ja asud seejärel mööda RMK matkarada kõmpima.

KAKSIKUD: üks pool sinust justkui tunneb end süüdi, kui puhkuseavalduse allkirjastamiseks viid, teine aga lausa karjub selle järele. Nii sa siis istud ja mõtled, et mida teha. Ja kui puhkus on käes, ei suuda sa valida, kas sõita seekord välismaale või jääda hoopis koduseid rannavõlusid nautima.

VÄHK: veel enne, kui tööpostilt lahkud, mõtled juba, milliseid projekte sel korral korda saata. Lõpuks ometi saad sa endale ideaalse peenra kujundada, kallimal aiamaja ehitada lasta ja toaseinad üle värvida.

LÕVI: kõige kuumemad festivalid ja rannapeod — need on kohad, kus iga Lõvi oma vabad päevad veetma peab! Ja lisaks tavapuhkusele tuleb ka paar nädalat palgata puhkust võtta — elu on nautimiseks!

NEITSI: mida sina sel puhkusel kavatsed ette võtta? Maja koristada, laste riideid sorteerida ja enda omad värvide järgi ritta seada? Katsu seekord kõigele sellele lisaks natukene lõdvestuda ka, muidu lähed tööpostile tagasi närvilise ja väsinuna.

KAALUD: minna puhkusele või mitte minna? Kui sa veel kaua mõtled, siis on selleks aastaks suvi läbi saanud! Prindi nüüd see avaldus välja ja vii ülemusele allkirjastamiseks, kaua sa kaalud!

SKORPION: et kõike võimalikult palju ja kirglikult nautida, siis teed sa igat asja hingega. Maasikaid sööd kirglikult, iluund magad sügavalt ja seeni korjad pühendumusega. Samas ei unusta sa nautlemist ja seega lähed sa tööle tagasi ilmselt rohkem puhanuna kui su pinginaaber.

AMBUR: puhkus on sinu jaoks kui mingi võistlus. Keegi ei tohi käia rohkem rannas kui sina, keegi ei tohi süüa rohkem grill-liha kui sina ja keegi ei tohi korjata rohkem marju kui sina. Kui sa nüüd natukene rahuneda suudaksid, siis oleks kõik hästi.

KALJUKITS: millal sina, töönarkomaan, küll ometi puhkama õpid? Suurem osa sinu puhkust möödub kas kodustes tingimustes tööasju tehes või lihtsalt kõigile pinda käies — millal me küll seda, teist ja kolmandat teeme?!

VEEVALAJA: parem on, kui veedad oma vabad päevad kuskil metsa sees ja kõigest välja lülitanuna. Muidu ei suuda sa töömõtteid peast saada ja korralikult puhata. Seega, marss, arvutist eemale!

KALAD: kas on üldse maailmas midagi paremat kui puhkus? Sinu silmis kindlasti mitte. Stoilise rahuga veedad sa vabad päevad lihtsalt pikutades, rannamõnusid nautides või metsmaasikaid süües. Ja õigesti teed!