1. Viska terve saiake minema. Väldi suhkrut ja nisujahu.
2. Pakiapelsinimahlas on liiga palju suhkurt. Värskelt pressitud apelsinimahlas on liiga palju apelsine. Söö parem üks apelsin.
3. Eelista mahedalt kasvatatud kalkuniliha.
4. Söö rasvast toitu südamerahuga. (Väldi aga rapsi-, maisi-, soja -ja päevalilleõli).
5. Kui muffini-isu tapab, küpseta ise muffinid ilma suhkru ja nisujahuta (kasuta nt riisi, mandli, kookose või tatrajahu). Pane sisse rohkelt võid, tumedat shokolaadi või marju.
6. Pannkookidesse ja vahvlitesse pane prantslannalikult palju võid.
7. Söö mune igas võimalikus vormis. Muna on üks paremaid B-vitamiini allikaid.
8. Kui valid juustu, vali kõige rasvasem.
9. Vali marja/juurvijla/köögiviljasmuutid jogurtismuutide ja jäätisekokteilide asemel.
10. Suur inimene sööb suurelt taldrikult, väike inimene väikselt taldrikult.
11. Ära kasuta suhkrut. Keemilised magustajad unusta igaveseks! Sobivateks magustajateks on stevia, mesi, vahtrasiirup.
12. Söö aeglaselt ja naudinguga!
13. Tee ise šokolaadiküpsiseid toorkakaost, kookosrasvast, kookoshelvestest ja mandlijahust. Eelista neid näkileibadele.
14. Ära näri nätsu. Ära näksi ka.
15. Hoidu topeltvõileibadest ja burgeritest.
16. Maitsesta salatid ohtra oliiviõliga. 
17. Kohvi või tee maitsestamiseks vali hoopis kaneel, või, vahukoor ja kookosrasv !!!
18. Klassikalise pitsa asemel vali õhukese põhjaga rukkipitsa. Kasvõi pepperoni ja kanaga.
19. Grillitud juurviljad maitsesta enne grillimist ürtidega ja võiõli ehk ghii või kookosrasvaga, mitte oliiviõliga. Oliiviõli suitsemispunkt on kõvasti madalam kui võiõlil. Ja kui rasv suitsema hakkab, siis toimub sellega midagi sellist, mida su kehal enam süüa pole vaja.
20. Sünnipäevapidudel, kus on palju halba sööki, tee endale parem paastupäev.
21. Kaunista oma koogid marjade, vahukoore ja tumeda šokolaadiga (+70%).
22. ÄRA söö burgerit või hot dogi. Mitte kunagi!
23. Pane ÕIGED snäkid väikestesse kausikestesse, või suurtesse. Söö kasvõi otse kausist.
24. Hapukoorene dipikaste asenda hummusega.
25. Kuigi dipikastme võid teha ka rasvasest hapukoorest.
26. Kui ostad liha poest, vali kõige taisem tükk. Kui ostad liha talunikult osta kõige rasvasem tükk. Rasv on see, kuhu kogunevad mürgid. Puhtalt kasvatatud looma rasv on hea. 
27. Kana või veis või siga — kõik on head, kui need on puhtalt kasvanud.
28. Tuunikalakonserv olgu omas mahlas või vees või oliiviõlis (mitte päevalilleõlis. Sama reegel päiksekuivatatud tomatitega!)
29. Baaris jooki tellides vali läbipaistev ja ohtra jääga kokteil.
30. Väldi magusaid jooke nagu margaritad ja daiquirid või siider ja õlu.
31. Joo iga teise dringi asemel klaas vett.
32. Tegelikult joo üldsegi vähem!
33. Magusaisu mahasurumiseks söö üks supilusikatäis kookosrasva.
34. Õigesti tehtud toidud on head nii toorelt, grillitult, praetud kui küpsetatud.
35. Kui näksid, siis näksi porgandit, toorest peeti, viigimarju või jõhvikaid!
36. Kui jäätise isu on tõesti suur, vali puhas ja koorene jäätis.
37. Mahedalt kasvatatud kana nahk söö ise või anna koerale. Poekana nahk viska ära. Su koeral pole ka seda vaja süüa.
38. Kalale pane kastmeks sidrunit või laimi. Või võid. Või koorekastet. Ja ürte (igasugused maitseainesegud unusta ära — kasuta soola, pipart ja ürte eraldi)
39. Guacamolet söö ilma nachodeta! Ohtralt!
40. Söö korralikku rasvast toitu ja siis sul ei ole vaja hoida kotis puuvilju või pähkleid, et nendega siis oma tekkinud isusid rahuldada.

+

41. Ära järgi ühtegi dieeti, millel on tähtaeg. Õpi õigesti sööma ja söö nii elu lõpuni.

42. Sa oled see, mida sa sööd. Ära ole kiire, odav, liiga kättesaadav ega võlts.

43. Tee süüa ise ja armastusega. Kui ei oska — õpi!

44. Õpi kuulama oma keha.

45. Toit, mis sa sööd, on kas kõige odavam ja parim ravim või kõige aeglasem mürk.