Toidule ei ütlemine

Meil kõigil on see mingi üks patune snäkk, mille järgi aeg ajalt isu tekib. Kui sa aga selle oma menüüst välja jätad, siis tekitad sa endale sellega kohe automaatselt suurema isu. Kõik ju teavad, et keelatud vili on magus. Seega lähtu mõistlikkuse printsiibist — kui isu on, siis tee terve patu asemel pool. Ja pärast seda mine jaluta natuke.

Vajalike unetundide unustamine

Et su keha normaalselt töötaks, kaloreid kulutaks ja sul selle kõige juures veel energiat ka oleks, siis ei tohi sa oma iluund unustada. Maga korralikult, võimaluse korral lausa kaheksa tundi ühe ööpäeva jooksul.

Arutu dieeditamine

5 kilo alla, 5 kilo juurde, 7 kilo alla, 7 kilo juurde. Sa ei jõua sellise mustriga just eriti kaugele. Pigem tekitad oma kehale stressi ja lõpuks oled energiast tühjaks imetud ning väsinud. Ja pea meeles, kiiresti kaotatud kilod tulevad vähemalt sama kiiresti tagasi.

Rasvavabade toodete eelistamine

Rasv ei ole see, mis sind lodevaks, laisaks ja paksuks teeb. Süsivesikud on pigem need, mida võimaluse korral vähendama peaksid. Seega söö normaalset jogurtit ja liha, kuid unusta jahu ja suhkrut täis küpsised ning mõttetu šokolaadi ahmimine. Aeg ajalt patustamine on loomulikult lubatud!

Toidukordade vahele jätmine

Et keha kogu aeg töötaks ja ainevahetus toimiks, pead sa end ka toiduga turgutama. Näljutamisega teed endale ainult karuteene. Eriti kui sa hommikul süüa ei unusta. Kuidas su keha küll toimida saab, kui sa talle energiat ei anna?

Liigne napsutamine

Alkoholi menüüst eemaldamine teeb sinu kehaga imesid. Esiteks tunned sa end värskemana, jaksad rohkem ja samuti kaovad kilod justkui iseenesest. Keegi ei väida, et klaasike veini teeb halba, kuid ära mine üle piiri!

Allikas: Women’s Health Magazine