Varases nooruses kaotas Inga ema ja peagi ka vanema, kes teda kasvatas. Ta pidi varakult iseseisvaks saama ning praegu elab koos lapse ja mehega Tartus. Pesamuna on peagi nii vana, et Inga peaks hakkama endale tööd otsima, kuid seni pole teda edu saatnud. Oma hammaste pärast ei saanud ta kunagi vestlusvoorust kaugemale.

Saatese kandideerides sooviski Inga üle kõige endale uut naeratust. Kuna ka Inga kehapooled olid täiesti erinevad, siis selles noores naises polnud senini grammigi usku paremasse tulevikku. Kuid saatesse pääsemine muutis tema jaoks kõik.

Sellegipoolest, ka saate jooksul tuli tal läbi elada ehmatavaid hetki. Enne rinnaoperatsiooni pidi Inga käima mammograafi juures. Ja see hommik jääb talle alatiseks meelde. “Midagi nad seal leidsid. Ma kardan surma, olen seda nii lähedalt näinud,” meenutab ta hirmutavat hetke. Kuna Inga suguvõsas on vähki ka varem olnud, siis ei suutnud ta hirmust lahti lasta enne, kui kordusuuringu tulemused teatavaks said: “Kui ultraheli kabinetist välja sain, tuli reaktsioon, et ma pääsesin!”

Saatesse kandideerides ei uskunud Inga sugugi, et ta valituks osutub. Ta arvas, et tema probleemid on liiga suured ja keerulised, et kaheaastase saateperioodi jooksul teda aidata saaks. Kuid saate arste tema mured ei heidutanud ning sellised olid operatsioonid ja protseduurid, mis Inga muutumiseks ette võeti:

  • Ingal eemaldati kümme lagunenud hammast
  • Allesjäänud hammastele tehti hambakivi eemaldamine, ravi, valgendus ja soodapuhastus
  • Lisaks alumisele hambakaarele breketravi ja ülemistele kroonid ning tugibüügelprotees
  • Ingale tehti ka ninaplastika ja Juvederm täitesüstidega modelleerimine
  • Inga sai kõrvade plastika
  • Laserravi karvaeemalduseks näo piirkonnas
  • Botuliintoksiini süstid otsmiku piirkonda
  • Juvederm täitesüstid näo- ja huulte piirkonda
  • Keha korrigeerimiseks tehti rindade tõstmine ja rindade suuruse tasakaalustamine Motiva implantaatidega
  • Talle tehti rasvaimu puusadelt
  • Ingale teostai viiendate varvaste implanteerimine oma kõhrega ja varvaste modelleerimine Juvederm Voluma süstidega

Esteetilise kirurgia kliiniku Christinas Clinic juhataja: „Minu jaoks on Inga muutumine läbi aegade kõige põnevam ja ilusam — suutsime tema kaasasündinud kehadeformatsioonid tasakaalustada niivõrd sümmeetriliseks, et lõpptulemus on tõeliselt kaunis ja nauditav. Inga puhul väärib kindlasti ka märkimist viiendate varvaste ehitamine transplantaatidega, sest tihti inimesed arvavad, et seda ei saa teha. Tegelikult on tänapäeval kogu maailmas väga populaarne inimese keha remodelleerimine patsiendi enda kudede ümbertõstmisega — alates rasvasiirdamisest ning lõpetades transplantaatidega.“

Christinas Clinicu plastikakirurg dr Gintaras Papeckys: “Inga nina operatsiooni puhul viisime läbi kogu nina — kõhre, luuosa ning vaheseina — korrigeerimise. Samuti vajas korrigeerimist peast eemalehoidev kõrv ning selleks, et anda jalgadele loomulikuma välimuse, pikendasime viiendaid varbaid ribikõhrest võetud transplantaadi siirikuga.“

Kogu Inga välimus muudeti nende operatsioonide ja protseduuridega kaunimaks ja naiselikumaks.