Žüriisse kuulusid OÜ Figuurisõbrad tegevdirektor Anne Piirsalu, toitumisteadlane ja OÜ Figuurisõbrad peakonsultant Mai Maser, tunnustatud ja mitmekülgne treener Kaja Tuisk, Tervis Pluss peatoimetaja Evelin Kivilo-Paas ja Kaalukirurgija keskuse peakirurg Ilmar Kaur.

Üle 48 kilogrammi kaotanud Delfi Naisteka lugejate lemmik Lilian innustab kõiki end kätte võtma: “Mingisugust imenippi kaalulangetamiseks ei ole — peale selle, et alustada tuleb tasa ja targu ning toitumise korrastamisega. Spordiga võib kaalu hoida, aga mitte keegi ei jõua nii palju trenni teha, kui palju ta jõuaks ära süüa! See on minu jaoks läbitud projekt, mille kohta võiks öelda „nähtud ja tehtud“. Kõige lihtsam on jätta kilod taldrikule. Julgustan kõiki ohjadest haarama, kui oled seesmiselt valmis, siis saadab Sind ka edu!”

Figuurisõber 2015 tiitlivõitja Karoliina kommenteerib oma kaalukaotuse teekonda nii: “Eelmisel aastal saabus tõehetk, kui kaalule astudes oli ees 95 kg. Viha oli suur, kui nägin, mis toimub ja otsustasin ennast nüüd lõplikult käsile võtta. Maksku, mis maksab! Teadsin, et ega muud valikut pole, kui abi saan Figuurisõpradest, sest grupis käimine ja iganädalane kaalule astumine on need, mis minu puhul ikka toimivad. Peab ju keegi olema, kes mind iga nädal üle vaatab ja alati kiidab, isegi kui on väike plusskilo tulnud. Võtsingi kätte ja läksin kohale — olin ise nii uhke, et selle ära tegin ja lubasin, et enne ei peatu, kui soovkaal käes — olgu ükskõik kui raske. Esimesed nädalad läks nagu lepase reega ja toitumine sai paika. Olin uhke ja õnnelik, sest iga nädalaga kukkus kaal ja riided kapis hakkasid suureks jääma, vaat see oli imeline tunne!”

Vaata ka suurt galeriid toimunud üritusest: