“Tunnen end päris hästi, sest olen hakanud taas trenni tegema, saades tagasi ka oma endise vormi ja tugevuse,” rõõmustas naine. “Ma olen jätkuvalt neli kilo raskem, kui enne rasedust — kaal ei loe tegelikult üldse, sest kilod on jagatud meie kehas erinevalt erinevatel aegadel.”

Küll aga otsustas 25aastane kahe lapse ema avaldada ka video sellest, kuidas pildid ei näita kõike reaalselt. “Lisasin siia ka video sellest, mida pildid ei näita. Peale kahe lapse kandmist on mul jätkuvalt üleliigset nahka — ja see jääb siia tõenäoliselt igaveseks,” selgitas ta. (Video nägemiseks kliki alloleva pildi pealt noolt paremale)

"Enne rasedaks jäämist tegin 3-5 korda nädalas kõrge intensiivsusastmega intervalltrenne. Raseduse ajal olin jätkuvalt aktiivne ja proovisin edasi 3-5 korda nädalas trenni teha, olgu selleks siis jalutuskäik või trenn jõusaalis," selgitas ta. "Peale sünnitamist ootasin kuni arst lubas mul jälle trenni tegema hakata, aga ka enne seda proovisin paar korda nädalas jalutamas käia."

"Trenn suudab su füüsilise ja vaimse tervisega imesid teha," kiidab Nicole. "Isegi 10 minuti pikkune jalutuskäik kodu lähedal võib su päeva paremaks muuta."

Tema soovitus teistele emadele, kes näevad vaeva, et oma uue kehaga leppida, on "lasta lahti rasedusele eelnenud kehale mõtlemisest". "Proovi imetleda oma keha võimet nende muutustega hakkama saada ja luua uut elu," selgitas ta. "Me oleme naistena nii uskumatult õnnelikud, et me saame kogeda oma laste kasvamist ja nende ilmale toomist. Paraku on aga peale sünnitamist meie kehad igaveseks muutunud, olgu siis laiemate puusade, keisrilõike armi või venitusarmide kujul või palju nahka jääb lihtsalt rippuma nagu mul. Aga oluline on olla nende muutuste üle uhke ja olla uhke ka selle üle, et su keha suutis luua selle kauni uue elu."