Eksklusiivsel avaüritusel osalesid klubi pikaajalised liikmed ja treenerid, kes tegid proovitrenne ning esitlesid moeshow’l tänavusi treeningriietuse trende. MyFitness Eesti tegevjuhi Tiina Otsa sõnul on tegemist ühe suurema ja esinduslikuma spordiklubiga terves Baltikumis, mis eristub teistest nii sisult kui vormilt. “Sellist kohta, kus saab ühel külastuskorral kogeda nii tipptasemel treeninguid kui ka nautida spaakeskuse võimalusi, on kesklinna kaua oodatud,” selgitas Otsa.

Rävala MyFitness

Eelmisel aastal külastati senist kolme MyFitnessi Tallinna südalinna klubi rohkem kui 400 000 korda, mis näitab Otsa sõnul selgelt üha kasvavat nõudlust. Nii avataksegi järjekorras juba 30. spordiklubi eksklusiivse linnavaatega Euroopa Liidu Majas 4. korrusel.

Uues klubis on erilist rõhku pandud trennijärgsele taastumisele ja lõõgastumisele, aga ka personaalsele lähenemisele. “Lisaks basseinile, aurusaunadele ja mullivannidele on siin uued massaaživõimalused ja meie klubidest suurim personaaltreeningute ala, kus ka veidi enam privaatsust hindavad inimesed saavad eksperdi abiga endale sobivaima treening- või toitumiskava kokku panna,” selgitas Tiina Otsa.

Rävala MyFitness

Kesklinnas esimesena saab Rävala MyFitnessis treenida ka spetsiaalses kõrge intensiivsusega treeningstuudios Studio X, kus on lisaks treenerile kaasatud ka sooritust soodustav muusika, valgus ja tehnika.

Vaata galeriist ka pilte avaürituselt!