Operatsioon aga ei muutnud Kylie'it päris selliseks nagu ta alati unistanud oli, vaid talle jäi alles n-ö "kuuspakk" lotendavat nahka. "Maovähendusoperatsioon oli kõigest tööriist, sealt edasi pidin vaatama, mida ma söön ja tarbima neid toitaineid, mida mu keha vajas ja ka regulaarselt trenni tegema," rääkis ta Daily Mailile. "Kuigi ma olin kaalukaotuse üle õnnelik, ei öelnud keegi mulle, et mu keha muutub pärast seda väärastunuks. Mu kehakuju muutus tohutusuurest küll väiksemaks, aga koos lodeva nahaga nägi see välja nagu pitsatainas."

Merola on olnud polütsüstilise munasarjade sündroomi ja hüpotüreoosi tõttu ülekaaluline alates viiendast eluaastast, kuid käis hiljuti taas noa all, et lasta oma kehalt 17 kg nahka eemaldada. Nüüd on ta valmis raske töö ja vaeva tulemust ka ülejäänud maailmaga jagama, mistõttu ostis ta endale oma elu esimesed bikiinid.

"Kui ma nüüd oma keha vaatan, näen palju proportsionaalsemat inimest ja olen palju õnnelikum kui varem," väitis Merola, tunnistades, et ärkab vahel hommikuti üles ega suuda uskuda, milline ta täna välja näeb. "See on ka vaimne muutus, sest mul on olnud raske tunnistada, milline ma täna välja näen, aga õpin sellega vaikselt toime tulema ja naudin sellest igat hetke."

See aga ei tähenda, et 22aastane naine võib nüüd muretult elama hakata, vaid tal tuleb oma uue välimuse säilitamise nimel jätkuvalt vaeva näha. Ta on otsustanud ka edaspidi tervislikult toituda ja trenni teha. Ta sööb hommikusöögiks munavalgeid, lõunaks smuuti ja salati kerge kastmega ning õhtusöögiks grillitud kana või liha spargli või brokoliga. Magustoiduna naudib Kylie kreeka jogurtit.

Allikas: Good Housekeeping