Jessica tunnistab, et esimesed lisakilod tulid esimese lapse ootuse ajal ning need ei kadunud pärast sünnitust kuhugi. Siis tulid depressioon ning hirm, aga eluviise ta ei muutnud. Näiteks Nutella oli tema igapäevane lohutus ja lemmiktoit, mida ta sõi lusikatäite kaupa ja mitu korda päevas. Ja pärast seitsmenda lapse sündi otsustas ta, et nüüd aitab!

Naine võttis end tõsiselt käsile. Igal esmaspäeva hommikul ärkab ta enne lapsi, et kardiotrenni teha. Kolm korda nädalas käib ta jõusaalis ning tema moto on nüüd: “Kes tahab, see saab!”

Ka toitumises on toimunud suured muutused. Jessica lõpetab nüüd söömise enne täiskõhutunde tekkimist. See harjumus on tal aidanud toitumise osas palju teadlikumaks saada.

Iga toidukorra jooksul püüab ta tarbida valke ning tema lemmiksüsivesikud on kaerahelbed, puuviljad ning täisteraleib. Toidukordade vahel näksimisest on ta loobunud.

Jessica kinnitab, et tal ei ole mingit isu ennast keelatud toitudega premeerida. Kui vahel haruharva siiski hamburgeri isu tekib, teeb ta sellevõrra rohkem trenni.

Naine on õnnelike killast — rippuv nahk ja venitusarmid on talle võõrad! Kuid ta tunneb kaasa neile paljudele, kes nende asjadega tegeleva peavad. “Emad ei vahetaks oma lapsi ideaalse keha vastu, me kõik teame, et rasedusarmid käivad asja juurde,” kinnitab ta.
Kõikidele naistele, kes maadlevad ülekaaluga ning soovivad kaalu alandada, soovitab Jessica: “Ära lase väikestel kõrvalekalletel end heidutada. Kui kukud reelt maha, hüppa kiiresti püsti ning pinguta edasi,” julgustab ta.