• Rasvasemat liha grillides on tulemus mahlasem. Kui soovid rasva vähem süüa, lõika see pärast grillimist ära. Nii on liha endiselt mahlane, kuid sa ei tarbi seda ebavajalikku rasva. 
  • Hea valik on nahata kana, kala ja aedviljad. 
  • Isevalmistatud kastmed on sageli tervislikumad kui ostetud. Maitsestamata jogurtist, küüslaugust ja kurgist tehtud värske kaste on lisaks ka maitsvam ning ei sisalda ebavajalikke lisandeid. 
  • Piiri peaksid pidama alkoholiga, nii kalorite kui ka tervise mõttes. Kas liigne tarbimine on seda väärt? Esita endale see küsimus enne joomist, mitte pärast. 
  • Sageli ei ole probleemiks mitte grillitav toit vaid sinna juurde tarbitavad lisandid. 
  • Eelista kalorivaeseid jooke, jätta mahlad ja morsid vahele.
  • Vali kvaliteet kvantiteedi asemel.
  • Väldi valmis marinaade, valmistades ise õlist, sojast ning värsketest maitsetaimedest. 
  • Magustoiduks eelista jäätise asemel grillitud puuvilju. 

Allikas: aftonbladet. se