JÄÄR

Jäär on aktivist ja vajab väljakutseid, seetõttu meeldivad talle võistlussport, jalgrattasõit, matkamine, suusatamine.

SÕNN

Trenn kodus DVD või Youtube`i video vahendusel. Jõusaale ja rühmatrenne Sõnnid ei salli. Küll aga armastavad nad head toitu suures koguses, nii et oht paksuks minna on üsna suur.

KAKSIKUD

Kaksikud tüdinevad kiiresti, seega ei jää nad pikalt ühegi ala juurde peatuma, vaid vajavad pidevalt vaheldust. Liitu spordiklubiga, kus sul on võimalik valida mitmete erinevate treeningute vahel.

VÄHK

Vähk naudib joogat ja pilatest ning fitness pallil treenimist — rahulikud venitused ja aeglased liigutused sobivad Vähile paremini. Samuti eelistab Vähk omaette tegutsemist ning treenib meeleldi kodus ja väldib rahvarohkeid jõusaale.

LÕVI

Ashtanga jooga on just tähelepanumaiale Lõvile sobiv trenn.

NEITSI

Lõõgastus, detox ja füüsiline aktiivsus on Neitsi puhul peamised märksõnad. Proovi joogat ja meditatsiooni.

KAALUD

Venitus ja veelkord venitus on see, mis Kaaludele enim meeltmööda on. Ära unusta treeningu ajal vee joomist!

SKORPION

Jooksmine sobib sulle. Mine metsajooksule koos koeraga või võta jooksulint ette ning varieeri sörkjooksu kiirete ja intensiivsete sprintidega. Jätad tihti oma käed unarusse — tee kätekõverdusi!

AMBUR

Tennis, metsajooks või CrossFit on sinu spordialad! Suusatamine sobib samuti.

KALJUKITS

Matkamine ka kaljuronimine on need, mis Kaljukitse silmad särama löövad. Värskes õhus treenimist armastavad nad üle kõige.

VEEVALAJA

Vesiaeroobika, ujumine ja erinevad rühmatrennid sobivad Veevalajatele. Eriti hoogu lähevad nad treenides oma lemmikmuusika saatel.

KALAD

Ka kalad tunnevad end vees hästi. Ujumine, sukeldumine, vesiaeroobika ja surfing aitavad Kaladel vormis püsida.