Joo palju vett

"Ma joon iga päev 16 klaasi vett vähemalt."

Menüü olgu lihtne

Naise valikus on peamiselt kana, tuunikala, kalkun, puuviljad, köögiviljad ja täisteratooted. aga ta ei nimeta oma toiduvalikut dieediks. "See ei ole dieet vaid elustiil. Kui see oleks dieet, oleks ma ammu loobunud ja läbi kukkunud. Aga kuna see on mu uus elustiil, siis jätkan ma isegi siis, kui teinekord on tagasilöögid. Kindlasti ei ole teekond lihtne või sujuv. Luba endale väikeseid patustamisi, aga kindlasti jätka siis õigel rajal."

Kaloreid ära loe

Linde ei jälgi piinliku täpsusega kalorinormi. Ta toitub lihtsalt tervislikumalt ja sööb ainult nii palju, et kõht täis saaks. "Ma tean, mida mu keha vajab ja seda ma sööngi. Kalorite lugemine tooks kiiremad tulemused, aga põhjustab liiga palju stressi."

Söögid tee varem valmis

Igal pühapäeva õhtul teeb ta nädalavaru roogasid ette, et nädala keskel kiirustamise tõttu rajalt maha ei kukuks. Lemmiktoiduks on kana koos riisi ja köögiviljadega.

Järgi päevakava

Isegi siis, kui trenniisu üldse ei ole, ei jäta naine trenni minemata. Ta tunnistab, et parim motivaator on see, et ta näeb oma keha peal tulemusi, aga esialgu need muidugi kohe välja ei paista. "Teed trenni ja jõllitad kaalu, et ometigi ilmuks nähtavale need numbrid, mille nimel sa töötad. Ja kui see juhtub, saab sinust trennisõltlane, sest edusammud on lihtsalt niivõrd motiveerivad. Need päevad, mil sa ei viitsi trenni minna, aga lähed ikkagi, on kõige innustavamad ja viivad sind edasi!"

Jälgi oma progressi

Kassidy peab Instagramis avalikku päevikut, kus kõik tema edusammud ja tagasilangused on dokumenteeritud ja fotodel näha ning see sunnib teda pidevalt edasi pingutama. Jälgijate kaasaelamine motiveerib meeletult! Ja muidugi on tore näha pilte sellest, milline mu keha enne oli ja mida ma olen lühikese aja jooksul saavutanud."