Septembris kolmikud ilmale toonud naine tunneb, et sellistest pseudotabudest tuleb rääkida, kuivõrd tegemist on kõige loomulikuma asjaga. "Mul on kuklas alati mõte, et huvitav oleks jagada seda poolt, mis tavaliselt jääb kaamera taha, sest enamik ei soovi seda näidata," rääkis nelja lapse ema. "Mu kõht on endiselt näha. Ma olin natuke üllatunud lausa, et see nii suur on, poleks uskunud, et nii akau aega kulub, kuni see jälle normaalseks läheb."

Naine tegi Instagrami konto, kuna ta polnud kunagi kohtunud kellegagi, kellel oleks kolmikud ning ta tahtis oma erilist kogemust jäädvustada. Taanis saab iga aasta alla kümne naise korraga kolm last, ent tänu oma kasutajale on Jørstad leidnud teisigi, kes sama asja läbi on elanud. Naine loodab, et tema lugu inspireerib ka teisi emasid enda lugu jagama ning seejuures olema ka aus enda sünnitusjärgse keha suhtes.

Nelja lapse ema usub, et maailmas on käimas suur muutus ning naised julgevad järjest enam oma päris lugusid jagada. Jørstad lisab: "Viimastel aastatel on olnud väikestviisi revolutsioon tänu #metoo ja #timesup liikumistele, seetõttu on naised hakanud ausamalt oma hädadest kõnelema, varem olid need teemad tabu, millest ei räägitud. Sotsiaalmeedia on vapustav platvorm, et jagada enda emotsioone ja mõtteid."

Naine kavatseb jätkata oma sünnitusjärgse keha dokumenteerimist, kuivõrd viimane rasedus erines esimesest kardinaalselt: "Võrdlesin kolmikute sünnitamist oma esimese lapse ilmaletoomisega, mil ma sain tagasi vormi üsna kiiresti. Ma tahan oma keha tagasi ja et saaksin taas kanda normaalseid riideid. Pean endiselt kandma rasedateksaseid ja -pükse, lisaks on mu kõht hetkel endiselt üsna raske."